Remontti-update

Asunnossamme alkoi viime viikon tiistaina remontti ja olenkin jakanut remppapäivityksiä Instagram Storyejn puolella, mutta ajattelin nyt jakaa vähän tunnelmia tänne bloginkin puolelle napattuani eilen muutamat kuvat kämpällä. Hommat ovat edenneet loistavasti – vanha parketti oli purettu jo heti ensimmäisenä päivänä alta pois ja maalaushommat alkavat olla nyt loppusuoralla. Asunnossa maalattiin lähes kaikki – olohuoneen ja keittiön seinät, alkovin seinät ja katto (joka oli alunperin harmaa valkoisen sijasta), eteisen ja käytävän seinät sekä molemmat makuuhuoneet. Myös kaikki ovet ja karmit saivat uuden freesin valkoisen maalipinnan, sillä niissä oli paljon erikoisia paikkausjälkiä.

Nyt en voi kuin taputtaa itseämme olalle päätöksestä ottaa asialle ammattilaiset, sillä meillähän olisi mennyt tässä maalausurakassa ikä ja terveys (ja varmaan parisuhdekin siinä samassa :’D). Maalaukset hoiti JS-Parketti, joka tekee myös parketin asennuksen. Tähän mennessä kaikki on sujunut todella hyvin ja ammattitaitoisesti, joten lämmin suositus tälle remppafirmalle jo tässä vaiheessa! Teen heidän kanssa yhteistyötä Instagramin puolella, mutta suosittelen vilpittömästi heitä myös tätä kautta, koska olemme olleet niin tyytyväisiä.

Asunto3 Asunto4

Olemme niiin tyytyväisiä, että viime hetkellä pyörsimmekin päätöksen valkoisista seinistä olohuoneessa ja keittiössä ja valitsimmekin tämän super kauniin greigen sävyn. Ja miten paljon yhteinäisemmän näköinen tila on nyt, kun myös alkovi on samaa sävyä seiniä ja kattoa myöten. Teen varmasti huoneiden maalisävyistä vielä oman postauksensa sitten, kun täällä on valmista. Pidän kovasti myös valkoisista rajauksista, jotka tehtiin alkovin yläpalkin mukaan (kiitos remppamiehen hyvän silmän!). Rajaukset saavat huoneen tuntumaan korkeammalta ja ne myös korostavat kivasti alkuperäisiä kattolistoja.

Asunto2 Asunto1

Myös makuuhuoneiden maalisävyt menivät ihan nappiin, huh! Sävyt ovat kauttaaltaan asunnossa aika samaa henkeä, mutta eri sävyjä kaikki kuitenkin, ainoastaan eteinen ja käytävä jätettiin valkoiseksi. Makuuhuoneissa rajaukset piti tehdä käytännön syistä kapeampina, mutta tämä onkin oikein kiva näin. Nämä molemmat kuvat ovat pienemmästä makuuhuoneesta eli työhuoneesta – huone näyttää nyt paljon avarammalta maalattuna.

Tänään alkaa sitten parketin asennus, ai että! En malta odottaa, miltä lopputulos tulee näyttämään. Muuten tällä viikolla on listalla vielä uusien jalkalistojen asentaminen, messinkisten (järkevän hintaisten) ovenkahvojen hankkiminen ja vaihtaminen sekä saumalistojen hankkiminen. Lisäksi olohuoneen ja keittiön ikkunalaudat tullaan tasoittamaan ja maalaamaan valkoisiksi, tuo ruskea pieni mosaiikkilaatta ei ollut oikein meidän makuun. Sähkäri tulee myös loppuviikosta laittamaan uudet pistorasiat paikoilleen.

Seuraava remppa-update onkin sitten uudesta parketista, viikonloppuna olisi tarkoitus päästä muuttamaan!! <3

4 thoughts on “Remontti-update

 1. Ihanaa remppainspistä! Ja upeat maalivalinnat! Saanko kysyä minkä sävyn valitsitte olohuoneeseen/keittiöön? :)

  Aurinkoista kevään odotusta!

  1. Kiitos Oona, kiva jos näistä on inspiraatioksi! 😍 Sävy on Teknoksen T1725, se on kyllä ihan super kaunis sävy.

   Kiitos samoin sinne aurinkoista kevättä!

 2. Näyttää ihanalta! Mihin maalisävyyn mahdoitte päätyä makuuhuoneessa?

  Mukavaa kevään odotusta!

  1. Kiitos paljon Kaisa! Tässä kuvissa näkyvässä toisessa makuuhuoneessa eli työhuoneessa on Cover Storyn sävy KIM, varsinaisessa makuuhuoneessa taas on Cover Storyn PABLO. Molemmat aivan ihania sävyjä, ollaan tosi tyytyväisiä valintoihin ☺️

   Mukavaa kevään odotusta sinnekin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *