Toimistoterkut

Ihana miten teiltä tuli palautetta viime postaukseen, että blogien lukeminen edelleen kiinnostaa <3 Sain siitä uutta boostia sen suhteen, että todellakin haluan yhä päivittää tätä! Tavoitteena siis, ettei nyt ainakaan tulisi tuollaista parin kuukauden taukoa mitä aiemmin :’D Kaiken nopean median ohella sitä itsekin kaipaa jotain muuta sisältöä, minkä äärelle pysähtyä. En ole muuten itse vieläkään TikTokissa, siis en edes omista koko sovellusta puhelimessa. Olen kunnon muinaisjäänne tämän suhteen, haha! Aiemmin olen vannonut etten tule koskaan sovellusta lataamaan, mutta nyt olen kyllä viime aikoina miettinyt, pitäisikö sittenkin? Jos ensin lataisin ja vähän haistelisin meininkiä, josko tuntuisi omalta tehdä sinne jotain sisältöä itsekin. Se tuntuisi toisaalta fiksulta myös sen suhteen, mitä syksyinen Instagram-tilin katoaminen opetti, että olisi hyvä olla myös jokin toinen kanava (tämän blogin lisäksi), minkä avulla tavoittaisi seuraajat.

Toimisto3 Toimisto4

Rupesin höpisemään TikTokista, mutta eipä minulla tässä mitään sen suurempaa agendaa ollutkaan kuin vaan kertoa kuulumisia. Kirjoittelen tätä paraikaa toimistolta käsin, kävin lähistöllä aamiaistapahtumassa ja nappasin kotoa lähtiessä läppärin mukaan, että voisin tulla tähän tekemään hommia pariksi tunniksi. Sain juuri sähköposteja hyvin purettua ja tämän postauksen julkaisemisen jälkeen jatkan matkaa kotiin, niin ehdin nähdä vielä tytön ennen kuin Anton menee hänen kanssa muskariin. Iltapäivällä saadaan äiti ja isä meille kylään kahville ja illalle ei ole mitään suunnitelmia. Puurot, iltakylvyt ja omaa tai yhteistä aikaa sohvalla – ihan sitä tavallista perusarkea <3 Se onkin parasta!

Toimisto1 Toimisto2

Toimistolla päällä tänään – syksyllä ostamani &Other Storiesin harmaat housut ja Balmuirilta viime vuonna saatu valkoinen kashmir-pooloneule. Kierrätän kyllä vastaavia asuja päivästä toiseen, aina pooloneule ja farkut tai housut! Ihanaa kyllä kun kevät lähestyy ja pääsee käyttämään vaatekaappia taas vähän monipuolisemmin, kun ei tarvitse aina miettiä että missä asussa tarkenee, millä kengillä pysyy pystyssä liukkailla kaduilla tai mitä taivaalta milloinkin sataa. Ajattelin, että voisin myös tehdä jonkin kevätinspiraatio -postauksen, jos sellaiselle olisi kiinnostusta?

Nyt pistän tavarat kasaan, koneen kiinni ja lähden kotiin päin! Poikkean matkalla jonkin leipomon kautta, niin on jotain herkkua kahvin kanssa äidille ja isälle. Ihanaa päivää teille!

10 thoughts on “Toimistoterkut

 1. Minä olen kuusikymppinen blogien lukija. Tykkään pidemistä ja analyyttisistä teksteistä vrt. Instagramin pikamaailmaan.
  Kysyisin mikä puhelin sinulla on, onko se iPhone 14? Mikä muuten tuo “tappi” puhelimen taustassa on? Nyt olisi uuden puhelimen hankinta edessä ja tuommoinen 3 linssin puhelin kiinnstaisi.

  1. Ihana kuulla, kiitos Minna kun seurailet! ☺️ Minulla on iPhone 12 Pro ja tuo “tappi” on sellainen erillinen Popsocket, se helpottaa otetta puhelimesta ja ei sormet väsy kun kirjottaa paljon puhelimella 😅 Vähän hassun näköinen, mutta juuri kokeilin olla pitkästä aikaa ilman sitä ja vitsit kun väsyi sormet! Tällä mennään siis, hahah.

 2. Hei, olen metsästänyt trenssiä siinä onnistumatta. Instan puolella sulla taisi olla päällä beige trenssi, onko mitä merkkiä?

 3. Heippa Jonna! En tiedä missä kysyisin joten kysyn tässä vanhassa postauksessasi, missä käyt kampaajalla? Sinulla on niin ihanat hiukset!😊

  1. Heippa Heidi! Voi kiitos paljon kauniista kehusta ☺️ Olen viime aikoina käynyt Envy Hairissä Runeberginkadulla ja siellä tekijänä Tycki, hän on super hyvä vaaleiden hiusten kanssa!

   Ja hei Instagramista minut löytää nimellä @jonnaluukko, joten jos et siellä vielä seuraa niin sitä kautta minut tavoittaa hyvin! Tämä blogi on niin vähällä päivityksellä nykyään.

 4. Moi. Harmi kun et enää näitä sivuja päivitä. Itse en niin tuota instagramia käytä, täältä oli mukava käydä lukemassa kuulumisia. Vieläkö teillä on Telma, kun et ole siitä enää kertonut mitään?

  1. Moikka Jenni! Hei onpa harmi ettet seuraile Instagramin puolella, sinne kun tosiaan tulee päivitettyä nykyään ja blogi on valitettavasti jäänyt taka-alalle 😔 Ja toki meillä on Telma, hän välillä juuri IG Storyjen puolella vilahtelee 💗

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *