Contact & Collaborations

Kiinnostaako kaupallinen yhteistyö blogissa tai Instagramissa? Jonna Leppänen on vuosien aikana tehnyt yhteistyötä useiden tunnettujen niin kotimaisten kuin kansainvälistenkin brändien kanssa, joista alla referenssinä vain murto-osa. Tärkeintä yhteistyössä Jonnalle on brändin sopivuus sekä blogia että sen tavoittamaa kohderyhmää ajatellen, ja Jonna tekee kampanjoita laajalti niin muodin, kauneuden, hyvinvoinnin, sisustuksen kuin elintarvikkeidenkin osalta.

Yhteistyössä Jonna pääsee toteuttamaan visuaalista silmäänsä ja luovuutta sisällöntuottamisessa siten, että se on sekä vaikuttajan että brändin näköistä. Jonnalla on monien vuosien kokemus vaikuttajamarkkinoinnista, ja kaikki kampanjat toteutetaan ammattimaisesti ja laadukkaasti molempien osapuolien toiveiden mukaisesti. Ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse jonnamaista@gmail.com.

pink and black fashion bazaar media kit

Yhteydenotot ja yhteistyöehdotukset / Contact me via e-mail:
jonnamaista@gmail.com

Interested in a commercial collaboration? Jonna Leppänen has experience in collaborating with many brands in fashion, interior, wellness and beauty to only name a few, and she is always open for new challenges. Don’t hesitate to contact Jonna via e-mail jonnamaista@gmail.com.