Uutta kevääksi

* Postaus sisältää mainoslinkkejä / Adlinks

Talven aikana tuli aika vähän hankittua mitään vaatteita (wonder why kun tuli oltua vaan kotona, hehe), mutta nyt kevään tullen kaapissani on kuitenkin muutamia kivoja uusia juttuja. Tässä postauksessa siis vinkattuna muun muassa ihana trenssi ja super kivat farkut kevääksi!

Hunkydory1

Hunkydory trenssitakki

Minulla on ollut uusi trenssitakki hankintalistalla jo tovin edellisen pieneksi jääneen tilalle, joten kun taannoiseen Hunkydoryn yhteistyöhön tuotteita valitessani törmäsin tähän täydellisen näköiseen pellavaiseen trenssiin, oli valinta selvä. Sain siis tämän Hunkydorylta  osana yhteistyötä, tämä on aivan ihana! Tykkään tosi paljon tuosta keveästä materiaalista (47% puuvillaa ja 53% pellavaa), ruskeista yksityiskohdista ja simppelistä mallista. Korkkasin tämän vihdoin tällä viikolla kun oli yhtenä päivänä tarpeeksi lämmintä, lisää kuvia takin kanssa siis pian.

Farkut1

Arket farkut

Vaaleat farkut kuuluvat kevääseen ja kesään! Tilasin Arketilta nämä* vaaleansiniset farkut, joissa on tosi kiva sävy ja suora malli. Mulla ei ollut aiemmin mitään kokemusta Arketin farkuista, mutta tilasin näistä pari eri kokoa kokeiluun ja oma normikokoni (27) oli paras. Näille tulee varmasti tosi paljon käyttöä!

Newin1

Flattered avokkaat

Nämä* Flatteredin avokkaat tilasin jo joulun aikaan alennusmyynneistä. Olen hehkuttanut tämän ruotsalaisbrändin kenkiä täällä jo monet kerrat ja aiempia avokkaitani olen käyttänyt jo monta vuotta huoltaen niitä vaan välissä suutarilla. Ne ovat siis edelleen käytössä ja laatu sekä mukavuus erinomaiseksi todettu, joten hankin niiden rinnalle myös nämä vähän erimalliset. Love them!

Neule1

Gauhar Helsinki puuvillaneule

Ihana kotimainen Gauhar Helsinki on näkynyt kanavissani paljon. Rakastan heidän tuotteitaan – olen sekä ostanut itse, että saanut PR-lahjana (kuten tämän neuleen). Ihana kermanvaalea puuvillaneule on tehty Suomessa, puuvilla materiaalina on erinomainen kevääseen ja kesään kun paksummat neuleet saa laittaa talviteloille. Malli on kivan rento ja hieman oversized, joten jos joku miettii kahden koon välillä, niin ottaisin ehdottomasti pienemmän.

4 thoughts on “Uutta kevääksi

  1. Hei! Mikä koko noista Flatteredin kengistä kannattaa ottaa? Onko sinulla ’normi’ kokosi eli se mitä käytät vaikka converseissa vai kokoa pienempi/isompi? Itsellä ehdottomasti ostoslistalla, niin nätit!

    1. Heippa! Mulla on kaikista Flatteredin kengistä oma peruskokoni 36. Joskus sovitin sellaisia slingback -korkkareita jotka olivat isot, mutta muuten kaikissa malleissa on tuo 36 ollut sopiva ☺️ Merkin kengät ovat kyllä niiin hyviä! 👌🏼

  2. Lähti tilaus Arketille, tilasin nuo samat farkut tummempana, toivottavasti istuu yhtä hyvin, kun sullekin :)
    -Kirsi

    1. Jes kiva kuulla että farkkuvinkistä oli iloa! Toivottavasti menee nappiin 🥰 Ihanaa sunnuntaita sinne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *