Jännittävät viikot edessä

Hello hello, täällä taas pienen pääsiäisbreikin jälkeen! Varsinaisella lomalla en tosin ollut kuin pyhäpäivät, mutta viime viikolla en alkuviikostakaan oikein ehtinyt blogin pariin muiden hommien viedessä aikaa. Pieni loma teki kyllä hyvää ja tänään olenkin päässyt tehokkaasti ruksimaan aamusta saakka hommia to do -listaltani. Sitä ennen kävin aamulla päästämässä remonttimiehet asunnolle ja jättämässä heille avaimen, nyt on siis remppa startannut ja hitsi miten jännittävää! Jännittää ihan super paljon, onko meidän maalisävyvalinnat mennyt nappiin ja miltä uusi lattia tulee näyttämään. Parin viikon päästä pitäisi sitten päästä muuttamaan, iihh!

Seuraavat viikot menevät siis pakkailuhommissa ja muuttoa valmistellessa. Teen teille kyllä jotain remppapäivityksiä asunnolta jo ennen muuttoa, jahka siellä alkaa hommat edetä ja on jotain näytettävää. Tällä viikolla meillä on myös palaveri keittiösuunnittelijan kanssa, odotan sitä innolla. Tuntuu kyllä ihan uskomattomalta, että kaiken tämän piiitkän odotuksen jälkeen hommat alkavat nyt ihan oikeasti konkretisoitua ja muutto on todella lähellä. Olen jo haaveillut siitä hetkestä, kun pääsee nukkumaan ensimmäisen yön uudessa kodissa tai heräämään ja syömään ekaa kertaa aamupalaa. Eikä edes haittaa ajatus siitä, ettei kaikki ole tuolloin vielä valmista ja keittiöremontti on vielä edessä – hiljaa hyvä tulee. Ottaa ihan vatsanpohjasta muuttoa miettiessäni!

Neulesetti3 Neulesetti1

Kuvan asussa ei ole mitään uutta tai jännittävää, tämän ihanan neulesetin te näittekin jo aiemmin. Kuten tuolloin totesin, niin olen käyttänyt tätä alkuvuodesta paljon ja se toimii niin maihareiden kuin näin saappaidenkin kanssa. Kuvat on otettu jo kauan sitten helmikuussa, kuten näkee lumisesta taustamiljööstä – nämä olivat jääneet jemmaan ja hyvä niin, koska mitään asukuvia ei ole pahemmin tullut viime viikkoina otettua. Toivottavasti kohta pääsee nappaamaan vähän tuoreempiakin kuvia keväisemmissä fiiliksissä!

Neulesetti4 Neulesetti5

Nyt jatkan to do -listani parissa, mukavaa arkeenpaluuta teille! 

2 thoughts on “Jännittävät viikot edessä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *