Ihana neulesetti

Nämä kuvat on otettu jo kolmisen viikkoa sitten, kun olin avustamassa siskoani kuvauksissa hänen työhuoneellaan ihanassa Nougat -showroomilla. Ah miten kaunis ympäristö, täällä valoisassa ja sisustuskuumetta ruokkivassa tilassa olisi voinut viettää mieluusti pidemmänkin tovin inspiroitumassa. Ja nyt kun on erityisen ajankohtaista taas muistuttaa pienyrittäjien tukemisesta, niin Nougatilla on myös verkkokauppa, joka kannattaa kurkata <3 Valikoimassa on muun muassa kauniita astioita, sisustustavaraa ja oman malliston pellavatekstiilejä!

Kuvissa näkyy yksi alkuvuoden luottoasuistani, siis silloin kun oli vielä välillä jotain minne pukeutua :’D Toisaalta mikäpä estäisi tähän super mukavaan neuleasuun pukeutumista kotona! Olin pitkään haaveillut tällaisesta kashmirneule-setistä, mutta en kuitenkaan ollut valmis maksamaan mitään hirvittävää 300€ per osa, joten tovin sain etsiä. Vihdoin alkuvuoden alennuksista tärppäsi! Nämä tosin eivät varsinaisesti ole mitään settiä, sillä neulos on hieman erilaista neuleessa ja hameessa, mutta sävy on kuitenkin sama kaunis vaaleanruskea ja ne menevät hyvin yhteen. Nämä tosiaan olivat talvella alepuolelta, joten ihan samoja ei ole enää saatavilla, mutta tältä ihanalta ruotsalaismerkiltä löytyy kyllä nytkin mallistosta kivoja juttuja.

Tsemppiä kaikille sulkuviikkoihin! Ehkä taidan tosiaan pukeutua tähän settiin kotonakin ihan vaan omaksi ilokseni kotoilua piristääkseni.

Nougat3 Nougat2 Nougat1

Knit & skirt / Soft Goat
boots / Dr. Martens

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *