Kuulumisia asunnolta

Viikonloppu meni pitkälti asunnolla remppaa valmistellessa! Siellä on nyt valmistunut putkiremontti, joten kämppä ei ole enää suojauksien peitossa ja päästään vihdoin omien remonttien pariin. Nyt tehtiin pieniä valmisteluja, minkä jälkeen olisi tarkoitus aloittaa maalaamalla seinät. Pääsiäisen jälkeen remonttimies pääsee sitten parketinpurkuhommiin ja asentamaan uutta – ai että en malta odottaa miltä asunto tulee näyttämään uudella parketilla!

Parketin vaihtamisen jälkeen päästään muuttamaan, tosin ihan valmista silloin ei vielä ole, sillä vielä on edessä keittiöremontti. Kröhöm, meidän “pieni pintaremppa” nimittäin vähän laajeni ja tulimmekin lopulta siihen tulokseen, että pelkkien pintojen vaihtamisen sijaan remontoimme keittiön kokonaan uudestaan. Runko alkoi kuitenkin kymmenen vuoden myötä olla vähän parhaat päivänsä nähnyt ja sitä olisi ollut vaikea muokata sellaisenaan meidän tarpeisiin, esimerkiksi lieteen integroitu liesituuletin olisi mennyt hankalaksi alakaappien rakenteiden takia. Ja toisaalta tämän on kuitenkin tarkoitus olla meille pitkän ajan koti, eikä mikään väliaikainen ratkaisu, joten siinäkin mielessä parempi tehdä kerralla kunnolla ja laadukkaasti. Nyt kuitenkin kun tämä päätös tuli näin viime tipassa ja keittiöliikkeillä on yleensä aika pitkät toimitukset, niin todennäköisesti muutetaan joka tapauksessa ensin ja ollaan hetki nykyisellä keittiöllä. Ollaan odotettu niiin kauan, että ei jakseta enää lykätä muuttoa kovin paljoa pidemmälle.

Sunnuntai6 Sunnuntai3

Viikonloppuun takaisin palatakseni – haimme perjantaina Cover Storylta saamamme maalit. Makuuhuoneeseen on tulossa pehmeä PABLO, hieman hämärään pieneen työhuoneeseen taas vaaleampi KIM. Vitsit nämä Cover Storyn välineetkin ovat kauniita! Innolla odotan, että saadaan nämä huoneet maalattua ja miltä lopputulos tulee näyttämään.

Sunnuntai1 Sunnuntai4 Sunnuntai2

Lauantaina oli niin ihana keväinen keli ja iloitsin miten Töölössä oli jo lakaistu katujakin, Pohjois-Helsingissä on vielä kadut aivan hiekan peittämät. Oli pikkuisen helpompaa kävellä tuon hienohelman kanssa, joka inhoaa hiekoitushiekkaa pienten tassujensa alla. Käytiin Telman kanssa kipaisemassa Levainista remppakahvit ja -pullat, fiilisteltiin lähikortteleita ja uusia kulmia. Törmättiin ensimmäisiin naapureihin ja saatiin “tervetuloa taloon” -toivotukset. Niin onnellinen fiilis nyt jo!

2 thoughts on “Kuulumisia asunnolta

  1. Kiitos kuvista! Mun lapsuuden kotikadulta Tunturikadulta tuo viimeinen kuva ja muutkin kulmat täysin tunnistan. kiva keväinen terveinen. Olette muuttaneet ihanalle paikalle Etu-Töölön sydämeen, tulette varmasti nauttimaan kesästä siellä. Se on kaupunki kaupungissa. Oikein hyvää pääsiäisviikon jatkoa!

    1. Oi ihana kuulla että on tuttuja kulmia! Innolla kyllä odotan kesää täällä, kiva kun on puistoja ja meri lähellä. Ihanaa pääsiäisviikon jatkoa sinne myös ja kiitos Helena kun jätit kommenttia ☺️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *