Suosikkikampaus tällä hetkellä

Eilisessä asupostauksessa jo vilahtikin tämän hetken suosikkikampaukseni, nimittäin tämä yksinkertainen lettiponnari. Törmäsin kampaukseen somessa ja ihastelin sitä ensin muilla, perinteinen letti näytti pitkästä aikaa jotenkin tosi freesiltä. En ole kuitenkaan koskaan oikein itse pitänyt mitään lettikampauksia – oma tukkani on niin ohut, joten mielikuvani letistä on aina ollut sellainen ohut luiru, jota olen vältellyt viimeiseen asti. Lopulta kokeilin kuitenkin tätä hiuksiini ja tykästyin heti! Ei se toki mikään muhkea letti ole hahah, mutta ei se mitään, tämä toimii mielestäni ihan hyvin ohuellakin tukalla! Ohuthiuksisen kannattaa levittää lettiä kunnolla, niin saa edes pikkuisen tuuheamman efektin.

Parasta kun tämän tekemiseen ei mene minuuttia pidempään ja kampauksen kanssa ei voi epäonnistua. Kaiken lisäksi se on erinomainen likaisen tai muuten vaan huono hiuspäivän pelastaja! Vielä viimeistellymmän näköisen saisi, jos ponnarit vaihtaisi läpinäkyviin kumilenksuihin, eikä minun tyyliini sitoisi lettiä ainoilla erivärisillä pompuloilla mitä vaan kotoa löytyy :’D Miten ponnarit voivatkin aina hukkua?!

Letti3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *