Keittiön suunnittelua

En ole kauheasti vielä tehnyt mitään sisältöä meidän uuteen asuntoon liittyen, mutta kohta päästään kunnolla tositoimiin kun putkiremppa loppuu! Olisi myös kiva jakaa suunnittelun tueksi kaikenlaisia inspiskuvia Pinterestistä, mutta niitä on lähes mahdotonta tehdä käyttämättä toisten kuvia ilman lupaa, joten sen takia täällä ei ole sellaisiakaan postauksia näkynyt. Nyt kuitenkin ajattelin jakaa vähän meidän keittiösuunnitelmia, joskin vielä hyvin vaiheessa olevia sellaisia, hehe.

Kitchen1

Kuten olen kertonut, niin teemme keittiöön pintaremontin vaihtamalla ovet sekä tason. Haaveenamme on peiliovelliset kaapit, jotenkin ne tuovat niin paljon enemmän kodikkuutta kuin modernimmat pelkistetyt ovet. Keittiössä kuitenkin tuottaa päänvaivaa monet kapeat laatikot, joihin ei sopisi peiliovia ja tuskastelinkin tätä Instagram Storyjen puolella hetki sitten. Moni vinkkasi laatikoiden eteen tehtävistä piilo-ovista, mikä ratkaisisi pulman, jos vaan saadaan ne onnistumaan puusepällämme. Ei tarvitsisi luopua peiliovista, jee! Sävy sen sijaan on myös vielä päättämättä – meillä on aina ollut valkoinen keittiö, joten nyt halutaan vähän jotain sävyä ja arvotaan greigen (esim. Tikkurilan Piazza) ja harmaamman sävyn väliltä. Olen vuosia ihastellut esimerkiksi Alexandra Bringin harmaata keittiötä (vähän pelkistetymmillä kehyksillä tosin) – tuo kollaasin sävy on enemmän sinertävään taittava harmaa kuin hänellä, mutta se vaan osviittavana.

Sekä greigen että harmaan kanssa sopii täydellisesti messinkiset yksityiskohdat ja tuo Tapwellin hana me vaihdettiinkin keittiöön jo putkirempan yhteydessä. Se on täydellinen! Kaappien kaveriksi tulisi joko nupit tai lankavetimet niinikään messinkisinä. Tason sen sijaan olemme jo valinneet ja se tulee olemaan tuo upea Dekton Bergen, joka tulee meille yhteistyönä Cosentinon ja Ylämaan Granitiin kanssa. Siitä kuitenkin vielä lisää sitten myöhemmin, kun jaan yhteistyösisältöä heidän kanssaan, mutta en malttanut olla vilauttamatta tasovalintaamme jo nyt.

Kuten todettua, vaiheessa ollaan ja pikkuhiljaa pitäisi tehdä päätöksiä kaappien suhteen! Huomenna käydäänkin asunnolla suunnittelemassa ja nappaamassa mitat ovista, niin puuseppä pääsee sen jälkeen ahertamaan kaappien pariin. Samanlaiset kaapinovet olisi muuten tarkoitus teettää myös eteiseen. Nyt vaan pitäisi päättää se maalisävy, kääk!

6 thoughts on “Keittiön suunnittelua

  1. Meille tuli uusi keittiö Epoq keittiöltä, harmaat tasaiset ovet mustilla vetimillä, alas tuollaiset lankavetimet ja yläpuolelle nupit. Tasot 4cm öljyttyä massiivi tammea.

  2. Millä ohjelmalla teet näitä kuvakollaaseja? Todella kivan näköisiä 🙂

  3. Moikka, ootko törmännyt että Pääkaupunkiseudulla olisi tuota Dekton Bergen tasoa jossain keittiöliikkeessä yms. esillä mallikeittiössä?:) Upea taso ja omassakin pohdinnassa mutta olisi mukava mennä hypistelemään tasoa/nähdä se livenä keittiössä ennen ostopäätöstä.

    1. Moikka Elina! Meillä on siitä pieni mallipala, mutta isommalla pinnalla tai mallikeittiöissä en ole nähnyt kuin kuvissa. Cosentinon showroomille Vantaalle voi kuitenkin varata ajan, uskoisin että sieltä löytyy Bergeniä isolla mallipinnalla, niin pääsisitte kurkkaamaan ☺️ Se on kyllä jo tuon mallipalan perusteella upea taso!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *