Hääkorvakorut: Check!

Jos nyt ihan rehellisiä ollaan, niin nämä tämänhetkiset olosuhteet pahenevassa koronatilanteessa eivät varsinaisesti saa hääsuunnittelufiilistä kipuamaan kovin korkealle, mutta ei auta kuin yrittää keskittyä tällaisiin pieniin kivoihin asioihin. Kuten hääkorvakoruihin, jotka vihdoin löysin pitkän etsinnän jälkeen! Pidän siis näitä korvissa 29.5. oli tilanne mikä tahansa, häitä tai ei :’D Etsin hääkorvakoruja jo vuosi sitten, mutta en meinannut millään löytää sopivia. Halusin helmelliset roikkuvat, mutta ne eivät saisi olla liian isot tai näyttävät puvun kanssa, vaan ennemmin hieman sirommat ja kuitenkin juhlavat. Lopulta löysin ihan sattuman kautta brittiläisen korumerkin Lily & Roo’n, jonka valikoimasta löytyi super kauniit korvakorut.

Hääkorvakorut3 Hääkorvakorut1

Gold Huggie Pearl Earrings

Googlailin kuvia koruista morsiamilla ja vakuutuin, joten pistin tilauksen menemään. Jännitti miltä korvakorut näyttäisivät luonnossa, mutta nämä olivatkin vielä kauniimmat – ihan nappiostos! Helmi on tarpeeksi pieni, ettei se vie liikaa huomiota ja korut ovat kevyet korvassa. Tykkäsin myös ideasta, että korviksia voi vaikka myöhemmin käyttää halutessaan pelkästään siroina renkaina, sillä helmet ovat irroitettavat. Näille tulee siis varmasti käyttöä muutenkin kuin juhlissa! Nyt vaan odotellaan, että nämä pääsee pukemaan hääpuvun kanssa <3

Hääkorvakorut2

Jos joku innostuu tilaamaan samaiset korut tai jotain muuta Lily & Roo’lta, niin kannattaa vaan huomioida pitkähkö toimitusaika sekä päälle tulevat tullimaksut :)

6 thoughts on “Hääkorvakorut: Check!

  1. Oi vitsi nuo on nätit, täydelliset hääasuun ♥ Tosi kiva idea, että helmet saa kans pois! Lisää heti monipuolisuutta :)

    1. No eikö! Ja kiva tosiaan kun on niin monikäyttöiset, sopii paremmin arkeen jos ottaa helmet pois ☺️

  2. Kauniit! Olen samantyylisistä lukenut arvosteluita, että ovat kovin vaikeat ottaa pois korvista. Onko näissä sellaista ongelmaa?

    1. Hmm, no ennemmin sanoisin että vaikea laittaa 😂 Pois saa kyllä ongelmitta, mutta laittaminen on ainakin alussa vähän haastavaa.

  3. Stockalta löytyy hyvin samanlaiset Lily& Rose , Ivory Pearl, ihan vinkiksi vain.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *