Hääkorvakorujen etsintää

Nyt kun häiden osalta kaikki suuret linjat ovat jo kasassa, on kiva fiilistellä kaikkia pieniä yksityiskohtia. Viime aikoina olenkin etsinyt itselleni hääkorvakoruja, mutta en ole vielä päättänyt, mitkä olisivat THE yksilöt hääpäiväksi korvia koristamaan. Haluaisin puvun pariksi mieluiten helmelliset roikkuvat, jotka eivät olisi liian näyttävät ja isot, mutta kuitenkin juhlavat. Sävynä olisi tietysti kulta, koska sormuksenikin on keltakultainen. Potentiaalisimmat ovat tähän mennessä löytyneet jälleen Etsystä, se on kyllä todellinen hääjuttujen aarreaitta hääjutuissa, josta löytää ihan kaikkea!

Tässä muutamat kauniit korvikset esimerkiksi siitä, minkälaisia haen. Kolmansista pidän ehkä eniten, mutta vaikea hahmottaa miltä ne näyttävät korvassa (ovatko liian isot), kun kauppiaalla ei ole kunnon kuvaa. En siis ole uskaltanut tilata vielä mitään, jotta ei tulisi mitään hutitilauksia. Jos teillä on vinkkejä kauniista hääkorvakoruista, niin otan mielelläni vastaan!

Earrings1

1. / 2. / 3.

19 thoughts on “Hääkorvakorujen etsintää

 1. Sama ongelma ja täysin samanlaisia tehoetsinnässä 😄 Pinterestin kautta tulee Etsyn kauniita vaihtoehtoja vastaan, mutta en ole uskaltautunut tilaamaan, jos tuote ei sitten vastaakaan sitä, miltä kuvassa näyttää. Instagramin kautta etsintä esiin ja vinkit jakoon?

  1. Eikä, sama metsästys siis sielläkin! Etsyssä on tosiaan ollut tähän asti kauneimmat, mutta itseänikin vähän arvelluttaa sitä kautta tilaaminen, kun ei ole ihan varma miltä ne sitten näyttää luonnossa. Instagramissa vinkattiin Sophie & Sophie sekä Lily and Rose, sekä tietysti itselle jo tuttu suomalainen Gauhar ☺️

   1. Lily & Roselta löysin omani, äidin ja kaasoillekin lahjaksi hääkorvikset :) tykkäsin tosi kovasti!

    1. Hei kiitos! Katselinkin sieltä jo muutamia, mitään helmellisiä ei oikein ollut mutta jos luovun siitä ideasta, niin sitten oli kyllä muutamat kauniit vaihtoehdot 😍 Ostitko Suomesta jostain kivijalasta vai tilasitko netistä?

     1. Ostin Suomesta Sofinahista, mutta sitä ei ole enää :(

 2. Tilasin itelleni hääkorvikset Aida Impactilta: kultainen rengas, jossa roikkuu helmi. Uskon et ois sun tyylisiä, mut ei kylläkään ihan noin koristeellisia kun nuo mallikuvat 🤔

  1. Niitäkin olen katsonut, ne on tosi kauniit! Etsin kuitenkin juuri ehkä pikkuisen koristeellisempia ☺️

 3. Suomalainen Gaura Pearls myy kauniita helmikoruja! En tosin tiedä löytyykö heidän valikoimastaan kultaisia. 🤔
  Oletko tilannut Etsystä jotain aiemmin ja minkälainen kokemus sinulla on sieltä tilaamisesta? Ja onko tilaukseen tullut tullimaksuja tms ylimääräisiä kuluja? Huomasin joskus, että olitte katselleet sieltä esimerkiksi kaasojen mekkoja. Itseänikin kiinnostaisi saman aiheen parissa tilata sieltä jotakin, mutta en ole vielä uskaltanut! 😄

  1. Kiitos vinkistä, ei tosin näyttänyt joo olevan kuin hopeisia, hitsi! Olen tilannut Etsystä hääkutsukorttien tarrasinetit sekä yhdestä antiikkiputiikista tarjoiluvaunun, molempien osalta hyvät kokemukset tilaamisesta. Toimituskulut ovat aina myyjäkohtaisia, siellä kun on yksittäisiä myyjiä ympäri maailmaa, joten riippuu ihan myyjästä. Olen tilannut vain Euroopan sisältä, joten tullimaksuja ei ole tullut, mutta juuri katselin näiden yksien korvakorujen (jotka tulisivat Kanadasta) tiimoilta, että tullimaksut saisi ilmeisesti laskettua näppärästi tullin sivuilla ☺️ Kaason mekkoja ei olla katseltu Etsystä vaan Asokselta, mutta kaikkea ihanaa häätavaraa tuolta kyllä löytyy 😍 Koukuttava paikka, kun oikein lähtee selailemaan valikoimaa, haha!

 4. Jeee lisää hääjuttuja! Tosi kauniita vaihtoehtoja kaikki 😍 Itsellä vähän samantyylisiä hakusessa, ehkä vähän isompia kyllä kun itse puku on super simppeli. Sen kanssa vähän mietiskelin että helmeä ja “timanttia” mutta ajattelin kans et tämmöinen yhdistelmä vois olla paras, kun sormuksessa on timantti mutta muuten ehkä tyylillisesti helmet sopisi paremmin. Ja hei hyvä vinkki toi Etsy, pitääki tutustua siihen! ❤️

  1. Ihana että hääjutut kiinnostaa! 😘 Tuo helmellinen tyyli kiehtoo itseänikin, mutta hitsi kun vaikea löytää täydellisiä. Mutta joo Etsyyn vaan selailemaan, se on kunnon aarreaitta 😍

 5. Hei kaunis :) itse löysin omat hääkorvikseni Stockalta Snö of swedeniltä (woot olin jo elänyt uskossa etten merkin tuotteisiin koskaan enää koskisi sen jälkeen kun tajusin etteivät ne ole edes hopeaa :D) Simppelit roikkuvat helmikorvikset, joita voin käyttää häiden jälkeenkin- minä joka arjessa käytän vain nappikorviksia. Omiin häihin hankin sellaista jota voin käyttää myöhemminkin (mekkoa lukuunottamatta) jotteivät rahat olisi hävinneet ihan tuhkana tuuleen, hehe sitä rahaa kun kummasti vain tuntui kuluvan siinä suunnitellessa :’D Hei mihin sormukseen päädyit?

  1. Heippa ihana! Hei hyvä kun muistutit Snöstä, jossain joskus katsoinkin että heillä on kans kivoja korviksia, vaikka muuten brändi onkin jäänyt vähän sinne jonnekin nuoruuteen. Ja samalla mentaliteetilla itsekin, että asusteille haluaa tulevan käyttöä tulevaisuudessa muutenkin kuin vain häitä varten ☺️

   Sormusta en ole vielä tilannut, nyt kun tässä on vähän muutenkin epävarmaa siirtyvätkö häät, mutta uskoisin että päädyn siihen klassiseen rivisormukseen 😍 Se kombo miellytti kuitenkin eniten silmää, joten ehkä kannattaa luottaa tässä klassiseen yhdistelmään!

 6. Mulla oli mun äidin vanhat, aidot helmikorvikset joita hän itse käytti kun meni naimisiin. Samalla toteutui se kuuluisa jotain vanhaa, uutta, lainattua ja sinistä. Tsemppiä etsintään! ❤️

 7. Suomalainen Ninka! Siis aivan superihania ja kiva tukea kotimaista pienyritystä. Omat hääkorvakoruni sain lahjaksi sulholta ennen häitä ja olivat juuri Ninkan mallistosta. <3 Siellä on myös helmellisiä ja kultaisia!

  1. Tämäpä olikin kiinnostava tuttavuus, kiitos vinkistä! 😍 Mielellään tukisinkin tässä suomalaista, harmi kun ei ole tähän asti vielä löytynyt minkään suomalaisen valikoimasta täydellisiä. Tuoltakin löytyi tosi kauniit vintagehenkiset roikkuvat helmelliset, mutta hitsi kun ei ollut niistä kultaista! 😩

 8. Hauska, että niin monella on täällä ollut samantyylistä etsinnässä!😊 Minä etsin valkokultaisia/hopeisia helmen kanssa, hiukan vähemmän koristeellisia kuin sun mallikuvissa koska mekkoni on aika näyttävä. Tosin, nytpä on aikaa etsinnälle kun kaikella todennäköisyydellä häät siirtyvät ensi kesään… Meidän päivä olisi heinäkuun alussa mutta se taitaa tulla auttamatta liian äkkiä😪

  1. Hei mulle tuli mieleen nämä, https://www.nougat.fi/product/4156/lagoon-roikkuva-korvakoru-hopea. Mietin noita ensin itse kultaisina, mutta kaipaankin ehkä pikkuriikkisen näyttävämmät, mutta nuo on minusta tosi kauniit 😍 Kävisivät myös muutenkin kuin hääkorviksina, joten tulisi varmasti käyttöä jatkossakin.

   Ja niinpä, kyllä tässä on alkanut epäilyttää omien elokuistenkin häiden kohtalo toden teolla 😞 Ajattelin kirjoitella niistä fiiliksistä vielä ensi viikolla enemmän.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *