Asuntokaupoilla ja harvinainen päivän asu

Olipas kiva päivä eilen! Ja harvinaisen aktiivinen sellainen – viime viikkoina kun ei ole juurikaan tullut poistuttua kotoa muuten kuin lenkille tai kauppaan, joten kaikki tästä poikkeava tuntuu kovin spesiaalilta ohjelmalta, haha. Tulikin taas hetkellisesti fiilis, kuin arki rullaisi ihan normaalisti, mitä nyt keskustaan mentiin poikkeuksellisesti autolla julkisten sijaan ja kaupassa käydessä koitettiin väistellä liian läheisiä kontakteja. Toisaalta kuten aiemmin viikolla kirjoitin, niin kaikki nämä tuntuvat nyt jo ihan tavallisilta toimilta, kun on jo ehtinyt sopeutua.

Perjantai2

Takaisin eiliseen palatakseni, meillä tosiaan olikin vähän erityisempää ohjelmaa, sillä kävimme pankissa allekirjoittamassa kaupat meidän Tampereen asunnosta. Nyt asunto on siis virallisesti myyty ja odottaa uusia asukkaitaan! Toivottavasti päästäisiin pian asuntokaupoille myös ostajan roolissa, täällä etsintä on nimittäin edelleen käynnissä ja Oikotie koko ajan auki. Asunnon myyminen yksityisenä herätti muuten Instagramissa eilen mielenkiintoa ja sain muutamilta seuraajilta toiveen kirjoittaa aiheesta oman postauksensa, joten yritän kasata teille sellaisen meidän omista kokemuksista.

Juhlistettiin illalla kauppoja viinillä ja takeaway -illallisella. Täällä Pohjois-Helsingissä jossa nyt asumme saa vain haaveilla Woltista ja kivoista rafloista, joten ajettiin vielä illalla keskustaan ja haettiin yhdestä suosikistani Hill’sistä dumplingsit. Naureskeltiin, että eipä tässä nyt pahemmin muutakaan tekemistä ole, joten ei haitannut pieni ilta-ajelu. Syömisen jälkeen käytiin vielä pitkällä tunnin iltalenkillä Telman kanssa, ihanaa miten yhdeksän aikaankin oli vielä valoisaa ja linnut lauloivat. Tämän karanteenin myötä ollaan muuten lenkkeilty yhdessä miehen kanssa paljon enemmän, mikä on ollut tosi kivaa!

Perjantai1

Keskustassa käynti oli hyvä syy laittautua ja pukea pitkästä aikaa päälle jotain muuta huppareiden ja trikoiden sijaan. Vedin niskaan Nanson viimevuotisen kevyen villakangastakin (joka on yksi lemppareistani!) sekä Filippa K:n valkoisen neuleen, tässä muutama extempore räpsy asusta puhelimella. Muuten viikonloppu meneekin sitten noissa ensin mainituissa vermeissä, kun ohjelmassa ei ole kuin ulkoilua ja kotona hengailua, mitäs muutakaan. Tänään meillä on kyllä illalla ystäväporukan kanssa etäviinittelyt Teams-treffien muodossa!

Toivottavasti teidänkin viikonloppu on alkanut mukavissa merkeissä tästä vallitsevasta tilanteesta huolimatta :) Kivaa lauantaita teille!

8 thoughts on “Asuntokaupoilla ja harvinainen päivän asu

 1. Sä kyllä saat simppelinkin asun näyttämään vaan niin tyylikkäältä!! 😍

 2. Ihana asu! Toivotaan että pian löydätte asunnon!
  Täällä odotellaan melkein yhtä innokkaasti sitä :D
  Onko vielä sattunut eteen mitään varteenotettavia? :)

  1. Kiitos Jessika 😘 Hitsi kyllä kun tällainen malttamaton luonne toivoisi, että asunto löytyisi heti nyt! 🙊 Muutamassa näytössä ollaan käyty, mutta mistään ei olla vielä tehty tarjousta. Täytyy vaan toivoa, että se oikea kohde tulee vielä eteen ☺️

 3. Ettekö etsineet Etelä-Helsingistä asuntoa? Suosittelen ehdottomasti Lauttasaarta😍 varmaan koronan ja sen myötä hieman hiipuneen asuntomarkkinan vuoksi täällä on montakin asuntoa julkisessa myynnissä. Yleensä täältä menee asunnot samantien ja suuri osa ei päädy koskaan edes oikotielle. Suosittelen muutenkin ottamaan yhteyttä välitystoimistoihin ja kertomaan minkä tyyppistä etsitte niin he ottavat teihin ensimmäisenä yhteyttä ennen kun asuntoilmoitus julkaistaan netissä.

  1. Ihana kun ajattelit meitä 😍 Moni muukin onkin myös ehdottanut Lauttasaarta ja kehunut sitä! Meille se ei vaan ole valitettavasti sijaintina ihan optimaalisin, vaikka varmasti ihana alue onkin. Joo meillä on muutamaan välittäjään jo yhteys jotta pääsisi juuri käsiksi sellaisiinkin kohteisiin, jotka eivät ehdi tulla julkiseen myyntiin lainkaan, mutta ei ole ainakaan vielä johtanut sitä kautta mihinkään. Toivotaan kuitenkin, että vielä tärppää! ☺️

 4. Ihana asu!
  Me etsittiin yli vuosi rempattua kolmiota Etelä-Helsingistä vanhasta talosta, muttei löytynyt täydellistä. Lopulta oli ”pakko” ostaa riittävän hieno, koska meidän eka lapsi oli syntymässä. Olen silti jatkanut asuntojen selailua harrastuksena, muttei ole vieläkään tullut täydellistä vastaan. Olen silti tyytyväinen meidän valintaan ja viihdyn nykyisessä kodissamme mainiosti. Oli vaan pakko kommentoida, sillä teidän Tampereen koti oli täysin mun makuun. Toivottavasti teillä on parempi onni asuntomarkkinoilla ja ehkä teidän budjetti antaa enemmän myöden (meillä oli puolessa miljoonassa raja). Tsemppiä miljoonasti!

  1. Kiitos Linda! Voi vitsi, jännittää kyllä miten kauan siinä tosiaan voi mennä, että oikea kohde löytyy. Ja sitten kun löytyy, niin miten monen muun kanssa siitä joutuu kilpailemaan! Ihana että löysitte kuitenkin lopulta kodin jossa viihdytte 😍 Kyllä mekin ollaan mietitty, että joistain kriteereistä varmasti joutuu matkan varrella luopumaan, kun kaikkea ei voi saada ellei ole rajattomalla budjetilla liikkeellä. Tampereen kodissa oli niiin paljon hyvää ja esimerkiksi valoisuus oli ihan omaa luokkaansa, joten paha kun tietysti vertailee paljon myös siihen 🙈 Mutta toivotaan, että oikea koti vielä löytyy!

   Kiitos paljon tsempeistä ja ihanaa kevään jatkoa teidän perheelle 🧡

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *