Weekly Planner ja kauneimmat kortit

Näiden parin viimeisen viikon aikana arkirytmini on ollut hieman tahmeampi. Yhtenä isoimpana tekijänä on varmasti se, että poikaystäväni on lomalla, jolloin tulee helposti itsekin otettua iisimmin. Toisaalta työmääräni toki on nyt tavallista pienempi, kun esimerkiksi sähköposti on huomattavasti hiljaisempi ja mitään fyysisiä tapaamisia ei ole, joten on ihan hyvä hetki pikkuisen höllätäkin. Olen kuitenkin valtavan kiitollinen siitä, että töitä yhä on, ja että tänä aikana on jopa tullut uusiakin mielenkiintoisia asiakkuuksia. Olin jo henkisesti varautunut siihen, että korona tulee todennäköisesti iskemään myös omaan työhön ja peruutuksia saattaa tulla, joten jokaikisestä clousauksesta tekisi mieli heittää kärrynpyöriä. Jotain pieniä voitontansseja olen ehkä jammaillutkin. On ollut myös ihana saada teiltä viestejä ja kiitoksia siitä, että tuotan teille yhä sisältöä ja voin kenties tuoda piristystä tämän kurjan tilanteen keskellä. Kiitos vaan teille siitä, että olette siellä ruudun takana <3

Notebook1

Eksyin nyt ihan sivuraitelle, kun näihin arkirutiineihin liittyen tarkoitukseni oli esitellä uusi kotitoimiston apurini. Aikaisempi Granitista hankittu isompi Weekly Planner on aina herättänyt kysymyksiä sen vilahdellessa jossain kanavissani, joten ajattelin että ehkä tämä kiinnostaisi teitäkin. Tilasin nimittäin hetki sitten helsinkiläisestä ihanasta paperikaupasta Papershopista itselleni uuden plannerin, jonka viikkolistoille rustaan aina päivittäiset tehtävät. Kalenterin osalta olen hiljalleen huomaamattani siirtynyt merkkaamaan menot puhelimen kalenteriin, mutta työtehtävät tykkään edelleen listata käsin ylös itselleni. Tällainen hieman pienempi vihko on näppärä kuljettaa myös mukana, sitten kun joskus pääsee tekemään töitä myös kodin ulkopuolelle. Lisäksi tämä on tietysti kivannäköinen, nätit työvälineet tuovat iloa päiviin!

Notebook2

Suosittelen muutenkin tutustumaan Papershopin valikoimaan kauniiden paperitarvikkeiden tarpeessa, siinä on pienyritys jota tuen mielelläni. Valikoimasta löytyy muistikirjojen ja kalenterien lisäksi muun muassa printtejä, askartelujuttuja sekä paketointitarvikkeita. Samaan syssyyn tilasinkin heiltä myös muutamia tosi kauniita kortteja. Kiroan aina kun kotoa ei löydy valmiiksi mitään kortteja sellaisia tarvitessani ja havahdun niiden tarpeeseen liian myöhään, jolloin ruokakaupan korttiosastolta on turha yrittää etsiä mitään oikeasti nättejä ja hieman erikoisempia kortteja. Nyt jemmassa onkin muutamia kortteja eri tilanteisiin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *