Etsinnässä tikkitakki?

Postaus sisältää mainoslinkkejä / Adlinks

Toissa viikolla esittelin teille ihanan uuden kevättakkini ja fiilistelin tätä tikkitakki -trendiä. Tuo ihana Nanson takki on kuitenkin lähes loppuunmyyty kaikkialta (tummansinisestä näytti löytyvän vielä liikkeistä kokoja), joten halusin vinkata teille kenties omaa tikkitakkia vielä etsiville muista vaihtoehdoista mitä löysin eri merkeiltä. Koot oli tosin näissäkin joissain malleissa jo aika kortilla, joten kannattaa toimia nopeasti! En kyllä yhtään ihmettele tämän takkimallin suosiota, pitkä tikkitakki on samaan aikaan trendikäs mutta kuitenkin klassinen. Ja sopii hyvin monenlaisiin kokonaisuuksiin – oloasun päälle (kuten Sinillä), rennosti farkkujen ja tennareiden kanssa tai vaikka maihareihin yhdistettynä. Kevätasuja takin kanssa odotellessa!

Tikkitakki1

1. Vihreä takki, 2. tummansininen takki, 3. valkoinen takki, 4. beige vyöllinen takki, 5. vihreä hupullinen takki – Zara, 6. beige takki

2 thoughts on “Etsinnässä tikkitakki?

  1. Täti kyselee että onko tikkitakki tänä keväänä näin ylipäätään muodikas, vai vain tällainen ylisuuri versio? Tikkitakki viehättää, voisin kaivella kaapista jos vähän vähemmän suuri olisi myös muodikas :D tämä kyseinen malli ei itselleni ole se oikea.

    1. Ilman muuta, tikkitakki esiin vaan kaapista! 😍 Paljon näkyy kauppojen valikoimissa myös ihan lyhyempää perusmallia ☺️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *