Viikonloppuna…

…käytiin ystäväpariskunnan kanssa pelaamassa perjantai-iltana padelia. Ollaan käyty nyt muutaman kerran ja mulla on joka kerralla hermot yhtä kireällä kun en osu palloon yhtä hyvin kuin haluaisin :’D Minkäs teet kun ei ole pahemmin kokemusta mailapeleistä, mutta ei sitä ikinä opikaan jos ei harjoittele! Padel on kuitenkin hauska laji ja kiva kun sitä voi pelata näin nelisteen.

…pötköteltiin lauantai-aamuna heräämisen jälkeen sängyssä ja kuunneltiin äänikirjaa. Kirja oli jäänyt illalla niin jännään kohtaan, että oli pakko jatkaa sitä heti aamulla! Tämä oli ihana tapa aloittaa aamu, kahvi vaan puuttui.

Talvi1

…syötiin molempina aamuina aamiaiseksi toastit, leipägrilli on ollut kyllä ihan paras hankinta! Toinen aamiaisherkku tältä viikonlopulta on kaupan tuorepuristettu veriappelsiinimehu, täytyy nauttia siitä niin kauan kun veriappelsiineja on saatavilla.

…käytiin eilen illalla luistelemassa ensimmäistä kertaa yli kymmeneen vuoteen. Viimeksi mulla on ollut luistimet jalassa varmaan jollain lukion liikkatunnilla, ja siltä se eilinen luistelu kyllä näyttikin, hahah. Pysyin hädin tuskin pystyssä, omalla kohdallani ei selvästikään siis pidä paikkaansa väite siitä, että kerran jonkin taidon opittuaan sen muistaisi aina. Instagram Storyistani löytyy Antonin demonstraatio siitä, miltä näytin jäällä :’D Hauskaa kuitenkin oli, sain lainaan siskontytön vanhat luistimet joten täytyy käydä uudestaankin kokeilemassa – toivottavasti paremmalla menestyksellä.

…aloitettiin uusi sarja, jatkettiin tätä kotimaista sarjaputkea ja ruvettiin katsomaan Pohjolan lakia Viaplaysta. Muutaman jakson perusteella vaikuttaa tosi hyvältä ja koukussa ollaan!

Talvi5

…tehtiin ihan mieletön vintagelöytö uuteen kotiin! Ollaan metsästetty alkoviin kahta nojatuolia, mutta nyt ostettiinkin u-pe-a pieni sohva. Kurkkaa kuva IG Storyistani tai profiilin vintage finds -kohokohdasta.

…käytiin myös pitkästä aikaa asunnolla, siellä kun on putkiremontti käynnissä niin ollaan pysytty poissa jaloista. Nyt päästiin kuitenkin kurkkaamaan ja onneksi työt on jo hyvällä mallilla, en malta odottaa että päästään aloittamaan omat remontit! Fiilisteltiin yhdessä, että ihan kohta me asutaan täällä <3

Kivaa sunnuntain jatkoa teille!

2 thoughts on “Viikonloppuna…

  1. Oi miten ihana paluu viikonloppuun ♥ Veriappelsiinit on ihan superhyviä just nyt! Mehu kuulostaa kokeilemisen arvoiselta *.*

    1. No niin on! Juuri eilen ostin pussillisen niitä, täytyy nauttia tästä sesongista 😍 Toivottavasti sielläkin on takana kiva viikonloppu! 💗

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *