Kevään ihanin takkitrendi

Jotenkin aina vähän vierastan trendi -sanan käyttöä, sillä se kuulostaa niin ohimenevältä. Tänään halusin kuitenkin vinkata teille yhdestä kevään takkitrendistä, nimittäin pitkästä tikkitakista – näitä näkyy nyt paljon! Trendi -sanasta huolimatta en usko tämän olevan hetken huumaa, vaikka malli nyt pinnalla onkin, vaan tällainen kuitenkin hyvin klassinen vaatekappale ilahduttaa varmasti vuosia eteenpäin. Tänä keväänä se vaan näyttää aivan erityisen hyvältä!

Sain tämän kuvien takin kotimaiselta Nansolta, se on i-ha-na. Ikuistin sen heti eilen sisätiloissa päästäkseni esittelemään sen teille mahdollisimman pian, ulkona kun on vielä pikkuisen liikaa pakkasta tälle. Rakastan tuota vihreää väriä, se sopii tikkitakkiin täydellisesti! Ja näyttää myös super hyvältä yhdessä tuon patinoituneen Monogram -kuosin kanssa, Keepall oli eilen kuvausroudauskassinani. En malta odottaa, että keväämmällä takin voi yhdistää tennareihin.

Nanso_Maxi1 Nanso_Maxi2

Takki on ikävä kyllä jo loppuunmyyty verkosta sekä tässä vihreässä että tummansinisessä värissä, mutta jos ihastuitte tähän, niin Nanson liikkeistä löytyy vielä hajakokoja. Voisin myöhemmin etsiä teille myös vastaavia takkeja muiden brändien valikoimista, kuten sanottua näitä pitkiä tikkitakkeja on nyt paljon tarjolla :)

11 thoughts on “Kevään ihanin takkitrendi

 1. Nättihän tää takki on! Mulla tulee heti mieleen R/H Studion Bobi coat (se pidempi versio), jotenkin suht samanlainen malli vieläpä. Sehän on ollut heillä mallistossa jo vuosikaudet, että tosiaankin on ajaton malli! Mulla on ollut se takki jo useamman vuoden haaveissa, mutta on sen verta kallis, ettei nyt ainakaan vielä ole tullut ostettua.

  1. Joo onhan näitä ollut aiemminkin, nyt vaan reippaasti enemmän tarjolla kun tuntuu että jokaiselta brändiltä löytyy oma versionsa ☺️

 2. Mää just niin harmittelin, et tää on loppuunmyyty. Olisin just tahtonut tän. Tosi kaunis!

  1. Voi hitsi! Katsoitko löytyisikö mistään Nanson liikkeistä läheltä? Verkosta tosiaan loppuunmyyty, mutta liikkeistä voi löytyä vielä kokoja ☺️

 3. Heips! Kävin tänään sovittamassa tuota takkia ja näytin kyllä tosi hassulle. Auki ihan kiva, mutta kun laitoin kiinni niin näytti ihan entisajan aamutakilta😄

  1. Heippa Emilia! Hahah, entisajan aamutakilta 😂 Mä en tainnut edes sovittaa kiinni, keväisin käytän niin usein auki tällaisia keveämpiä takkeja!

 4. kiitos jälleen vinkistä! (tämä on jo toinen takki jonka nansolta ostin “suosituksestasi”hah.Viime kevään Ylle on myös ihana. Aiemmin en never ever ollut ostanut mitään nansolta) ryntäsin siis heti nanson myymälään Joensuussa ja sain viimeisen vihreän takin ja just omassa koossani! Tummansinisiä sinne vielä jäi useampia, jos joku oli vailla=) Nyt vain pitää malttaa odottaa, että pääsee käyttämään!

  Jenni

  1. Moikka Jenni! Hei vitsi miten kiva kuulla ja mahtavaa että löysit tätä vielä 😍 Nanso kyllä hallitsee ihanat takit, Ylle on edelleen omakin lempparini! Ja muutenkin Nanso nostanut viime vuosina tooodella paljon profiiliaan!! 👌🏼

 5. Kävin myös Joensuun myymälässä sovittamassa, ystävänpäivänä oli vielä – 30% alennuksessa.

  1. Hyvään saumaan oli kyllä tuo alennus, joku muukin mainitsi siitä Instagramissa kun oli ostanut takin alella ☺️

 6. Voi olla, että Nanson suunnittelussa on menty eteenpäin, mutta kotimaisuus on kaunis muisto vain. Että kun ostatte Nanson takin, niin huomatkaa osatavanne Kiinassa valmistetun takin. Se on äärimmäisen surullista, aivan erityisesti jos kuluttaja luulee suosivansa kotimasta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *