Ruskean sävyjä

Postaus sisältää mainoslinkkejä / Adlinks

Kuten on jo ehkä tullut todettua, niin ruskea on tänä syksynä ehdottomasti yksi lempiväreistäni sen kaikissa eri sävyissään! Etenkin tumma suklaanruskea ja kamelinruskea houkuttelevat. Monena syksynä harmaa on ollut suosikkini, mutta parin viime vuoden ajan lämpimämmät beigen sekä ruskean sävyt ovat tuntuneet enemmän omalta. Harmaahiiri on saanut väistyä!

Tämän hetken ruskeita suosikkejani ovat nämä jo aiemmin täällä nähdyt mokkanahkaiset saappaat sekä loppukesästä ostamani kuvissa näkyvä midihame. Alunperin se tosin oli mitaltaan ennemmin maksihame, mutta lyhennytin tämän sopivaksi. Rakastan hameen väriä, aivan mielettömän kaunis! Hameen ainoa huono puoli on herkkä ryppyyntyminen, joten koittakaa olla välittämättä kurtuista, hehe. Myös neulepuseroon oli jäänyt kesän talviteloilta viikkausviiru, jonka huomasin vasta pukiessani neuleen ekaa kertaa päälle, mutta tällaiset pienet rypyt kuvastaa kyllä mun välillä vähän liian huoletonta persoonaa :’D Ei ole niin justiinsa!

Hameasu4 Hameasu2 Hameasu3 Hameasu1

Knit / H&M Premium Quality (similar here*)
skirt / Massimo Dutti
boots / Zara
bag / Chanel vintage

Photos: Aino Maaranta / Edit by me

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *