Summer meets autumn

Suurkiitos kaikille onnitteluista asunnon tiimoilta! Vitsi miten ihanaa pystyä nyt puhumaan tästä, olisi tietysti tehnyt mieli avata suu jo tuolloin heti heinäkuussa käytyämme katsomassa asuntoa. Puhumattakaan silloin kahden viikon aikana, kun odottelimme lunastusajan päättymistä – miten paljon teki mieli jakaa teidän kanssa sitä jännitystä! Olen kuitenkin sen verran taikauskoinen ihminen, että pelkään jinxaavani tulevaa, jos sanon ääneen jotain mikä ei ole vielä 100% varmaa. Nyt voi kuitenkin hyvillä mielin fiilistellä ja suunnitella etukäteen sisustusta täällä teidänkin kanssa, en malta odottaa :)

Näin muuten hetki sitten vielä unta, miten joku yhtäkkiä näin pari viikkoa lunastusajan päättymisen jälkeen halusikin ostaa asunnon meidän nenän edestä. Olin unessa niin harmissani, mutta koitin järkevästi ajatella, miten tämä oli nyt sitten vaan tarkoitettu näin :’D Onneksi se oli vaan unta! Lunastuksen päättymisen jälkeen oli ihanaa kun ei tarvinnut enää jossitella, että jos me saataisiin se asunto, niin sitten sinne voisi hankkia sitä ja tätä. Käytiinkin jo viime viikolla vähän kiertelemässä huonekalukaupoilla katselemassa ensimmäisiä juttuja. Olen tosi malttamaton ihminen, ja meinasinkin silloin heinäkuussa asuntonäytössä kääntyä eteisessä kannoillani kuullessani asunnon vapautuvan vasta ensi vuoden puolella, mutta ainakin nyt voi ottaa kaiken ilon irti tästä kutkuttavasta suunnitteluajasta. Ja parasta tietysti, että enää ei tarvitse selata sitä Oikotietä hullun lailla, vaan voi rauhassa odottaa asunnon vapautumista.

Mekko3 Mekko6 Mekko8

Asuntokuulumisista kuitenkin postauksen kuviin eli asujuttuihin. Olenkin jo maininnut, miten paljon tykkään tästä alkusyksyn summer meets autumn -tyylisestä pukeutumisesta. Olen innoissani kun voi yhdistää hameita ja mekkoja neuleisiin, ja tarkenee kuitenkin vielä paljain säärin saappailla. Harmi vaan, ettei tämä kausi kestä kovin kauaa, mutta nautin tästä ajasta niin kauan kuin pystyy! Tässä lookissa tepastelin viime viikolla keskustassa hoitamassa asioita ja treffaamassa Monaa lounaalla. Tykkäsin tästä asusta ihan super paljon! Mekko on parin vuoden takainen ostos Köpiksestä, olette nähneet sen aikaisemmin täällä asussa. Joku ehkä muistaakin tämän “munakasmekkona”, selitys nimitykselle löytyy juurikin tuolta postauksesta :D Tällä kertaa kuitenkin yhdistin sen hameen tapaan neuleeseen ja mokkanahkaisiin saappaisiin. Saappaat ovat uusi hankinta alkusyksyltä, loove them!!

Mekko7 Mekko4 Mekko5 Mekko2

Knit / Filippa K
dress / MOSS Copenhagen
boots / Zara
bag / Dior vintage

Kuvat: Mona Visuri / Editointi minä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *