Kevään luottomekossa

Tästä printtimekosta on tullut yksi vaatekaapin luottoyksilöistäni. Ostin mekon viime vuoden puolella Kööpenhaminasta, kun poikkesin ihan randomilla minulle entuudestaan tuntemattoman merkin Moss Copenhagenin liikkeessä. Hitsin tanskalaiset, kun niillä on vaikka kuinka monta kivaa vaatemerkkiä! Tätä mekkoa on sittemmin tullut käytettyä vaikka kuinka monta kertaa eri tilaisuuksissa – juuri tällaista kaikkiin vuodenaikoihin sopivaa midimittaista printtimekkoa olen kaappiini kaipaillutkin. Poikaystäväni on nimennyt tämän kananmunamekoksi, koska tuo printti näyttää hänen mielestään paistetulta munalta. Pitäisi joskus tehdä ihan oma postauksensa kaikista hänen vaatteilleni tai asusteilleni antamista nimityksistä, niitä meinaan riittää :’D

Odotan että pääsen yhdistämään mekon paljaiden säärien ja avokkaiden kanssa, mutta tykkään myös hurjasti tästä saappaiden yhdistelmästä. Kenkien tarina on muuten hauska! Tilasin nämä joskus talvella Zaran nettikaupasta ja ihastuin tähän beigeen sävyyn ja hieman rypytettyyn malliin. Päälle satasen hinta sai minut kuitenkin arpomaan, raaskisinko pitää saappaita ja lopulta päädyin palauttamaan kengät Tampereen liikkeeseen. Pari kuukautta myöhemmin kävin Zarassa viimeisten talvialennusten aikaan ja mitkäs ne siellä nököttivät alekenkien joukossa – luultavasti juuri se minun palauttamani yksinäinen saapaspari alennettuna muutamaankymppiin. Totesin, että tämä oli meant to be ja nappasin saappaat mukaani. Tällaiset vaaleat saappaat sopivat kivasti vielä näin kevääseen ja mekkoihin, ne luovat myös illuusion pitkistä sääristä.

Mekko2 Mekko5 Mekko3 Mekko1 Mekko4

Dress / Moss Copenhagen
earrings / Glitter
bag / Gucci
belt / Zara
boots / Zara

Photos: Mari / Edit by me

5 thoughts on “Kevään luottomekossa

  1. Ooo mikä asu!😍Hyvin toimii myös saappaiden kanssa👌
    Olen itse etsinyt vastaavanlaista mekkoa jo pitkään, mutta vielä ei ole napannut… Nopealla googlaillu juurikin nuo Moss Copenhagenin mekot näyttivät kivoilta, ehkä pitää niitä tutkia hieman lisää. Haluaisin mekon mikä menisi ympäri vuooden, lämpimimmillä ilmoilla nahkatakin kanssa ja talvella neule lisänä, sopisi ballerinat, tennarit, saappaat ja maiharit. Paljon vaatimuksia, joten ihme kun ei olekaan sitä oikeaa löytynyt. :D Joten, jos on vinkkejä tänne päin niin saa laittaa. :)

    1. Kiitos ihana Johanna! 💗 Ymmärrän mekon tarpeen, itsekin kun etsin tällaista pitkään. Voisin yrittää etsiä vastaavia vaihtoehtoja ja tehdä niistä vaikka kollaasipostauksen? Ehkä joku muukin kaipailee tällaista luottomekkoa näin kesän kynnyksellä :)

  2. Tosi kiva asu. Mekko ja saappaat näyttävät hyvältä yhdessä. Saappaat olisi kiva nähdä vaikka farkkuasussakin :)
    Ja poikaystävän nimeämät vaatteet ja asusteet on loistava postausidea :D

    1. Kiitos paljon Anna! Täytyy kokeilla, jos ehtisin vielä testata jotain farkkuasuakin saappaiden kanssa :) Hahah jes, mun pitää muistella kaikkia niitä hänen nimityksiään, josko saisin niistä postauksen aikaiseksi 🙈

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *