3 x suosikkikynsilakka syksyyn

Jokin aika sitten vastailin Instagramissa teidän lähettämiin kysymyksiin. Eräs seuraaja kysyi Top 3 -kynsilakkoja syksyyn ja innostuin tekemään tämän postauksen muodossa! Kuten ehkä tiedättekin, niin rakastan kynsilakkoja ja vaihtelen sävyjä vuodenajan mukaan. Tässä tämän hetken kolme käytetyintä sävyä.

Kynnet3

essie gel couture – walk the hemline

Tämän sävyn ostin ihan vastikään ja vitsit että tykkään tästä! Sävyn perään onkin kyselty tosi usein sekä täällä blogissa että Instagramissa aina kynsien vilahtaessa jossain. Tumma vähän ruskeaan taittava mauven sävy, joka on kuitenkin tarpeeksi neutraali sopiakseen kaiken kanssa – aivan ihana! Tässä myös tosi hyvä pysyvyys, olen huomannut että essien lakoissa vaihtelee pysyvyys sävyn mukaan, mutta tämä mulla on ollut joskus viikonkin kynsissä.

Suosikit2

essie – ladylike

Ladylike on pitkäaikainen suosikkini! Tätä sävyä käytän paljon ympäri vuoden, mutta erityisen ihanalta se näyttää syksyisin. Tosi kaunis ja neutraali sävy, hieman harmaaseen taittava nude.

Kynnet

essie gel couture – model clicks

Viimeisenä vielä upea tumma viininpunainen, tämän ostin hetki sitten. Tässä ainoa huono puoli se, että lakka täytyy saada levitettyä tosi tasaisesti, kun on niin tumma sävy. Ei siis niin huoleton lakka levittää, mutta lopputuloksesta tulee sävyn puolesta tosi kaunis!

+ essie wicked, essie buy me a cameo, essie maki me happy

2 thoughts on “3 x suosikkikynsilakka syksyyn

  1. Upeita sävyjä, ja todellakin syksyyn sopivia! Pitääpä käydä metsästämässä tuota viimeistä, jos vaikka löytyisi!

    1. No eikö, jokainen näistä menee niin kauniisti tähän vuodenaikaan 😍 Toivottavasti löytyy, jos ei tätä niin myös tuo wicked -sävy on hyvin samankaltainen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *