Tämän viikon suunnitelmat

Tarkoitukseni oli kirjoittaa tämä postaus jo aamusta, mutta en ehtinytkään rustailla mitään ennen kuin vasta nyt. Ajattelin pitkästä aikaa kirjoitella viikon suunnitelmista, tykkään itse lukea näitä muiden blogeista. Maanantai alkaa olla jo ehtoon puolella, mutta vielä ehtii!

Viikko2

Maanantai: Tänään on ollut kyllä kiva päivä! Kävin ystäväni kanssa aamupalalla keskustassa, paikaksi valikoitui Green Hippo monien muiden kahviloiden oltua vielä kiinni. Tyrni-smoothiebowl jäi mieleeni, pitää testata vastaavaa itsekin! Tulin kotiin tekemään muutamaksi tunniksi töitä ja syömään lounaan, kuvasin myös yhden IG-kampanjan ja lähetin materiaalit tarkistukseen asiakkaalle. Lähdin hakemaan Johannaa ja mentiin Hakunilan kartanolle kuvaamaan, otettiin ilo irti aurinkoisesta ja lämpimästä kelistä. Kotona nopeasti välipala ennen kuin lähdin kahden ystävän kanssa koiralenkille metsään. Tulin kotiin ruuanlaittopuuhiin ja nyt kirjoittelen tätä sohvalla poikaystävän vieressä, taustalla pyörii Moderni perhe ties kuinka monetta kertaa.

Tiistai: Huomiselle on tiedossa ihan vaan kotipäivä ja tärkeimpänä työtehtävänä erään ruokakampanjan kuvaaminen – riippuu tosin hieman kelistä joudunko lykkäämään tätä keskiviikolle, sillä hämärällä ja sateisella kelillä kotona ei oikein riitä valo. Lisäksi pitäisi päivittää sähköpostit ja kirjanpidon tositteet ajan tasalle, ne ovat jääneet vähän hunningolle viime aikoina. Lupasin myös avittaa siskoani hieman teknisissä jutuissa, joten treffataan varmaan hänen kanssa jossain vaiheessa päivää.

Keskiviikko: Keskiviikkona aloitan päivän Vitamin Wellin joogalla, kiva osallistua pitkästä aikaa johonkin tapahtumaan! Joogaakaan en ole kokeillut ikuisuuksiin, joten kuulostaa ihanalta aamunaloitukselta. Tämän jälkeen olisi tarkoitus mennä Asennemedian toimistolle tekemään hommia, mutta riippuu vähän olenko saanut kuvattua tuota tiistaille kaavailemaani ruokakampanjaa, vai riennänkö kotiin tekemään sitä. Illalla meillä on juuri lanseerattu arkiruokakerho yhdessä ystäväpariskunnan kanssa, jee tätä odotan innolla!

Torstai: Torstaina aamulla olen siskoni kukkakuvauksissa mallina. Siellä menee vamaan parisen tuntia, sen jälkeen teen vaan kotosalla hommia. Toiveena olisi käväistä illalla käymään huonekalukaupoilla, haluaisin käydä katsomassa erästä ruokapöytää livenä.

Viikko1

Perjantai: Päivällä menen jälleen äitin ja siskon kanssa pilatekseen meidän vakkarivuorolla. Illalla taas poikaystävän vanhemmat ovat tulossa Helsinkiin, joten mennään hänen perheen kanssa illalla syömään. Kunnon perhe-perjantai siis!

Lauantai: Lauantaille ei ole vielä mitään ohjelmaa, alunperin kun tänä viikonloppuna piti olla eräät häät. Ne kuitenkin siirrettiin ensi vuoteen ja hyvä niin, tässä tilanteessa tuntuu turvallisemmalta jättää osallistumatta isompiin juhliin. Lokakuun viikonloput ovat muuten tosi buukattuja, joten katsotaan mitä tälle lauantaille keksitään vai olisiko ihan vaan rennosti koti-ilta.

Sunnuntai: Sunnuntaille ei ole muuten vielä mitään ohjelmaa mielessä, mutta päivällä on veljentyttöni syntymäpäivät. Ihanaa nähdä pitkästä aikaa perhettä saman katon alla ja etenkin sisarusteni lapsia! Toivottavasti sunnuntaina olisi myös hyvä keli, niin voitaisiin käydä ulkoilemassa.

Ihanaa alkanutta viikkoa teille!

2 thoughts on “Tämän viikon suunnitelmat

    1. Paita on monta vuotta vanha kashmirneule Lidlistä (usko tai älä! 🙈) ja housut taas Soft Goatilta. Nämä on tosin ostettu jo viime jouluna, joten ihan samoja ei enää ole, mutta merkillä toki muita ihania kashmirhousuja valikoimassa ☺️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *