Ruutuasu

Postaus sisältää mainoslinkkejä / Adlinks

Jahas, taas ollaan perjantaissa! Viikko on mennyt tosi nopeasti, vaikka ei olekaan ollut mikään erityisen kiireinen viikko, vaan hieman rauhallisempi. Tein muuten vaan töitä kotona, mutta yhtenä päivänä olin keskustassa Asennemedian toimistolla. Toistelen itseäni, mutta tätä pitäisi kyllä tehdä useammin! On aina yhtä piristävää vaihtaa pikkuisen maisemaa, käydä työpäivän lomassa lounaalla ulkona ja nähdä ihmisiä (muitakin kuin rakasta poikaystävääni siellä kotitoimistolla). Syksyn tavoitteeksi siis poistua useammin kotoa keskustaan tekemään töitä, jos vaan tämä koronatilanne sen sallii. Nykyään isoissa ihmismassoissa on alkanut kieltämättä pikkuisen taas ahdistamaan, eikä tee mieli esimerkiksi kulkea ruuhka-aikaan junalla ja istua täydessä junavaunussa. Noh, ei auta kuin toivoa että tämä saataisiin taas haltuun, eikä päädyttäisi uudestaan kevään kaltaiseen tilanteeseen.

Teen vielä hetken töitä koneella, kunnes pakkaan kimpsut ja kampsut ja lähden viikoittaiseen pilatekseen äidin ja siskon kanssa. Tästä on tullut kiva rutiini aina perjantaipäiviin! Muuten on edessä rauhallinen ja kiva viikonloppu, huomenna mennään ystäväpariskunnan kanssa syömään. Tehtiin pöytävaraus jo elokuussa, hassua miten tuolloin tuntui että tähän olisi vielä tooodella pitkä aika. Yhtäkkiä kalenteri onkin vierähtänyt jo lokakuun puolelle! Nyt kuitenkin jatkan höpöttelyn sijaan hommia, ihanaa alkavaa viikonloppua teille :)

Ruutubleiseri6 Ruutubleiseri1 Ruutubleiseri2 Ruutubleiseri4 Ruutubleiseri3

Blazer / Zara
knit / H&M Premium Quality (similar here*)
jeans / Totême
bag / Dior vintage
boots / &Other Stories

Photos: Aino Maaranta / Edit by me

2 thoughts on “Ruutuasu

  1. Ihania asukuvia! Koska rakastan yksityiskohtia niin saanko kysyä mikä kynsilakan sävy sulla on kynsissä? 😊

    1. Voi kiitos! Ja ilman muuta saat, kynsissä on yksi tämän hetken suosikeistani – essien walk the hemline -sävy ☺️ Mulla on luonnoksissa tulossa postaus kynsilakkasuosikeistani, niiden joukossa tietysti myös tämä 😍

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *