Loppuvuoden juhlapukeutuminen

Sain muutamaltakin eri seuraajalta toiveen tehdä postauksen syksyn ja loppuvuoden juhlapukeutumisesta, erityisesti häävieraan näkökulmasta ajatellen. Monet häät ovat tosin nyt varmaan siirtyneet (kuten meilläkin kalenterissa olleet yhdet lokakuiset häät), mutta tein postauksen nyt joka tapauksessa. Ehkä jollakulla on pienet ja intiimit häät edessä, minne on kuitenkin kiva pukeutua tilaisuutta kunnioittaen!

Häävieraan pukeutuminen riippuu tietysti aina vähän juhlien luonteesta ja pukukoodista. Mielestäni midi- tai maximittaisella mekolla ei kuitenkaan voi juuri mennä vikaan (ellei ole megarennot häät) ja etenkin näin kylmempänä vuodenaikana pidempi helma on varmasti mukavampi. Syksyn ja loppuvuoden häissä suosisin jotain murrettuja sävyjä, juhlavia materiaaleja ja kauniita leikkauksia – tuo yksiolkaiminen By Malinan mekko on upea. Esimerkiksi viininpunainen, metallinhohtoiset sävyt ja syksyinen vihreä toimisivat varmasti, myös klassiset puuterin sävyt käyvät mielestäni hyvin myös syksyn juhlissa. Tuo Katri Niskasen cocktailmekko on tosi kaunis ja samaa löytyy myös smaragdinvihreänä. Mekko onkin vuokrattavissa The Ateljén valikoimassa – kannattaa harkita mekon vuokraamista, mikäli ei muuten ole välttämättä jatkossa käyttöä ja pääsee myös edullisemmin.

Häät8

1. Kullansävyinen mekko – Zara, 2. metallinhohtoinen mekko – hálo from North, 3. viininpunainen yksiolkaiminen mekko – By Malina, 4. cocktailmekko – Katri Niskanen, The Ateljé, 5. kimaltava mekko – Goddiva, Bubbleroom, 6. viininpunainen mekko – Moments New York, Bubbleroom

2 thoughts on “Loppuvuoden juhlapukeutuminen

  1. Tuota Katri Niskasen mekkoa olenkin katsellut sillä silmällä ystäväni ensi keväisiin häihin😍varsinkin se vihreä on mieleeni! 💚 Pitääkin miettiä tuota, jos vuokraisi mekon.

    1. Se on aivan ihana ja se vihreäkin on upea väri! Mäkin olen harkinnut tuon mekon ostamista jossain värissä (musta tai jokin vaalea), tuollainen klassinen malli kun toimisi varmasti vuodesta toiseen ja olisi käyttöä pitkään 😍

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *