Skool syksylle

Kaupallinen yhteistyö: Freixenet & Asennemedia

Vietettiin viime viikonloppua ystäväpariskunnan kanssa heidän mökillä. Mökkireissun oli tarkoitus toteutua jo kuukausi takaperin elokuun lopulla, mutta sairastelujen vuoksi jouduimme siirtämään tätä eteenpäin. Muistan miten tuolloin alkuperäisenä viikonloppuna oli viileää ja vähän sateista, nyt sen sijaan saatiin nauttia epätavallisesta syyskuisesta lämmöstä ja täydestä auringonpaisteesta koko viikonlopun ajan. Lisäksi luonto hehkui mielettömissä ruskan väreissä ja oli jotenkin tosi tunnelmallista mökkeillä näin syksyllä, mitä tulee harvemmin tehtyä. Siirtämisellä oli siis tarkoituksensa – ei olisi voinut paremmalle viikonlopulle osua tämä mökkireissu!

Freixenet7 Freixenet2 Freixenet6

Oli ihanaa nauttia lämmöstä, upeasta luonnosta, ruuanlaitosta yhdessä, lauta- ja korttipelien pelaamisesta sekä viinilasillisista illan hämärtyessä. Lauantaina tuli niin kaunis ilta, että vietiin viltti laiturille ja jäätiin siihen katsomaan auringonlaskua. Katso nyt miten kaunista, toisteltiin koko ajan toisillemme. Laskevan auringon väreissä hehkuva Näsijärvi oli ihan peilityyni, mistään ei kuulunut meidän höpöttelyn lisäksi pihaustakaan. Laseissa oli Freixenetin kylmää Pinot Grigiota – uutta Pohjois-Italiasta Gardajärven tuntumasta peräisin olevaa valkoviiniä. Ilma oli niin lämmin, että tuntui kesältä ja piti ihan nipistää itseään, kun vielä syyskuun lopussa voi istua illalla ulkona ilman takkia. Tämän hetken halusin painaa mieleen.

Freixenet3

Parasta viikonlopussa oli ystävien seura – tällaisia yhteisiä hetkiä osaa todella arvostaa viime kevään jälkeen. Ystävämme asuvat Tampereella, joten emme päässeet keväällä juurikaan viettämään aikaa yhdessä ennen muuttoamme – muuttopäivänäkin piti käydä sanomassa moikat parvekkeen alla huudellen turvavälejä noudattaen. Kesällä toki pääsimme taas pitkästä aikaa näkemään pari kertaa Tampereella käydessämme, mutta nyt oli niin ihanaa viettää aikaa oikein kunnolla ja ilman mitään kiirettä. Etenkin nyt kun ei tiedä mitä taas tulevat kuukaudet tuovat tullessaan, juuri siksi näistä hetkistä pitää nauttia nyt täysin rinnoin!

Monien mieltä tosiaan varmasti painaa pieni epävarmuus tulevasta, mutta täytyy vaan mennä päivä kerrallaan ja nauttia syksystä kaiken tämän keskellä. Aion ottaa ilon irti rauhallisista koti-illoista kesän jälkeen, syksyn realitysarjojen tarjonnasta ja ystävien kanssa pidetyistä yhteisistä katsomoista (etenkin Ensitreffit alttarilla on tiistai-iltojen kohokohtia!). Nauttia hyvästä ruuasta ja viinistä, ulkoilusta kirpeässä syyssäässä, kynttilöiden polttamisesta iltaisin ja upeasta ruskasta. Haluaisin perustaa arkiruokakerhon ystävien kanssa, käydä jossain luonnonpuistossa retkellä eväiden kera ja tehdä pannukakkua. Ihana kun on myös kaikkea kivaa jo valmiiksi suunniteltuna, niin on paljon mitä odottaa. Kalenterissa on merkittynä lokakuulle muun muassa staycation yhdessä ystävän kanssa, synttäri-illallinen suosikkiravintolassani sekä yksi vähän spesiaalimpi Tampere-viikonloppu. Syksystä tulee varmasti ihana <3

Freixenet1 Freixenet4 Freixenet5

Skool syksylle!

Valviran ohjeistuksen mukaan alkoholia koskevia kommentteja ei julkaista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *