Ensimmäinen kevätasu

“Tota edestakaisin keinumista mä en oo kyllä ikinä ymmärtänyt”

“Näytät siltä kuin kaivaisit nenää, ota se käsi pois”

“Noniin kyllä nää nyt riittää!”

Poikaystäväni ei ole aikoihin joutunut kameran taakse asukuviin, mutta nyt tämän tilanteen myötä hänellä ei ole muuta vaihtoehtoa, hahah. Nauratti kyllä tämä kuvaustilanne ja olin varma ettei lopputuloksesta tulisi mitenkään julkaisukelpoista, mutta ihan hyvähän tästä tuli! Hän pääsee siis kameran taakse toistekin. Ehkä tuo venkoilu olikin vaan taktiikka siihen, ettei tarvitsisi jatkossa ottaa hovikuvaajan roolia? Nice try.

Nämä kuvat ovat viimeviikkoisella päiväkävelyltä keskustassa, kun oli varmasti tämän kevään lämpimin päivä. Kaivoin kevyemmät takit matkalaukusta (jossa ne ovat olleet viimeiset kaksi viikkoa, kun emme ole saaneet aikaiseksi purkaa vielä kaikkia nyssäköitä) ja fiilistelin jälleennäkemistä niiden kanssa pitkän talven jälkeen. Vuosi toisensa jälkeen yksi kevään takkisuosikeistani on vihreä cargotakki, joka toimii monen erilaisen asun kanssa. Tässä viimevuotinen postaukseni, josta löytyy useampia eri asuideoita takin kanssa. Näinkin simppeli tennarilookki näyttää mielestäni super kivalta etenkin nyt talven jälkeen! Pikkuisen jännitin lähdinkö nyt ihan laukalle takkivalintani ja paljaiden nilkkojeni kanssa, mutta tällä asulla pärjäsikin mainiosti. Puiston penkillä auringossa istuessamme oli jopa kuuma. Ihanaa, sieltä se kevät tämän kaiken keskellä kuitenkin tekee tuloaan <3

Cargotakki3 Cargotakki1 Cargotakki4 Cargotakki2

Jacket / Odd Molly (sponsored last year)
knit / Filippa K
jeans / Totême
bag / Chanel
sunlgasses / Ray-Ban
sneakers / Adidas

3 thoughts on “Ensimmäinen kevätasu

  1. Kuulostaa niin tutulta, jos yritän miestä pyytää ottamaan kuvia 😄 Toi takki on tosi ihana, pitääkin ite pitkästä aika kurkata, mitä Odd Mollyllä olis! Joskus tuli paljonkin käytettä niiden vaatteita, mutta nyt jostain syystä ne on vähän unohtunut.

    1. Hahah, ehkä se on tosiaan vaan osa heidän taktiikkaa! Tätä takkia on tullut kyllä käytettyä paljon, kiva kun sai taas kaivaa tämän esiin 😍

  2. Ihanan ’tavallinen’ ja raikas asu! 😍 kiva saada asukuvia pitkästä aikaa, vaikka toki syystäkin ne ovat nyt vähän tauolla. Itsekin asun vaan trikoissa ja huppareissa töihin/kauppaan mennessä ja kotona niissä kuuluisissa pieruverkkareissa :D
    Nyt taas näyttää säiden luvalta vähän huonommalta, ainakin täällä päin on luvattu paljon sateita ja viileää, höh 😞 toivotaan kuitenkin että se vielä muuttuu ja saataisiin nauttia aurinkoisista ja lämpöisistä kevätpäivistä pian!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *