How to Wear a Cargo Jacket?

Insta Stooreissani on viime aikoina vilahdellut aika tiheään tahtiin tämän hetken lempitakkini, nimittäin armyvihreä cargotakki. Se on helppo heittää kesäpäivänä mekon päälle, tai sitten taas yhdistää viileämmällä kelillä vaikka farkkuihin ja neuleeseen. Cargotakki on tosi monikäyttöinen ja se käy vaikka kuinka monenlaisiin asuihin! Kaivoinkin inspiraatioksi blogin arkistoista vanhoja asuja takin kanssa – löytyy hempeää pitsimekkoa ja vekkihametta, ronskimpaa maiharilookia sekä rentoa festariasua. Mikä näistä iskee eniten teihin?

Näissä kolmessa ensimmäisessä tuoreimmassa asussa näkyy viime vuonna Odd Mollylta saamani suloisella kirjailulla varustettu cargotakki, kun taas myöhemmissä H&M:n hieman simppelimpi malli. Tätä jälkimmäistä olenkin käyttänyt viime aikoina – muistelin takin jääneen hieman naftiksi, mutta yllätys olikin mieluinen, kun se meni yhä päälle. Sitä onkin nyt siis tullut käytettyä paljon! Takki on herättänyt aina paljon kysymyksiä sen vilahdettua jossain stoorissani, mutta ikävä kyllä se on tosiaan jo kolmen vuoden takaa. Uskoisin kuitenkin, että tällaisia vastaavia vihreitä cargotakkeja löytyisi yhä myynnistä!

Martens7

2018

Cargotakki5

2018

Somersby10

2018

Vekkihame2

2017

Cargojacket2

2016

Takki5

2016

6 thoughts on “How to Wear a Cargo Jacket?

 1. Ihania asuja!😍voisin pukea kaikki itsekin.
  Mulla taitaa olla tuo sama H&M:n takki. Ostin sen aikoinaan alesta 5 eurolla, paras alelöytö ikinä👌Viime kesänä taisin käyttää vain tuota yhtä takkia koko kesän ja tänä vuonna varmaan sama toistuu.
  Ihanaa viikonloppua! 😊

  1. Kiitos ihana Johanna! Vitsi miten hyvän löydön olet tehnyt tämän takin kohdalla 😍 Olen iloinen että otin takin taas käyttöön, luulin sen tosiaan jääneen vähän naftiksi, enkä käyttänyt tätä viime kesänä kertaakaan, mutta nyt taas sitten senkin edestä.

   Kivaa viikon alkua sinne!

 2. 2016!! Niin kiva kontrasti pitsimekolla ja cargotakilla😍 kaikki on kyllä tosi kivoja. En ole vieläkään löytänyt THE cargotakkia ☹️

  1. Mustakin pitsin ja takin yhdistelmä on ihana! Harmi että tuo mekko on tätä nykyä vähän liian lyhkäinen omaan käyttöön, pitäisi myydä se eteenpäin.

   Yritin etsiä tähän postaukseen jotain cargotakkeja vinkattavaksi, mutta en onnistunut oikein löytämään, äh. Ainoastaan Zalandolla bongasin joitain vaihtoehtoja, joten kannattaa tsekata varuiksi vielä sieltä! ☺️

 3. Toi Odd Mollyn takki on niin magee!! Harmi, että se on vain niin kovin kallis, ettei oma budjetti taivu siihen. Itselläni on ollut epämääräisen aktiivisesti ollut etsinnässä cargotakki ehkä kaksi vuotta, mutta nyt keväällä yritin olla silmätarkkana kirppareilla, sillä mielelläni ostaisin takin käytettynä. Relovessa olisi ollut aivan ihana yksilö pitsireunuksella, mutta harmillisesti takissa oli näkyvällä paikalla tahra, josta ei oikein tiennyt, saisiko sitä pois. Mutta etsintä jatkuu; ja on kiva, jos se täydellisin tulee vastaan sitten, kun sitä vähiten osaa odottaa. ;-D

  1. Se on kyllä super cool!! Tuo kirjailu tekee siihen kivan silauksen. Voi vitsit harmi ettei ole vielä tärpännyt! Luulisi kyllä, että cargotakin voisi löytää kirpparilta, kun on kuitenkin tällainen vuodesta toiseen toimiva klassikkotakki. Tsemppiä metsästykseen, toivotaan että pian onnistaa! ☺️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *