Snake Print Skirt

Heippa ja ihanaa alkanutta viikkoa! Täällä ollaan edelleen läppärittömiä huollon venyessä – pikkuhiljaa alkaa jo itseä turhauttaa, kun ei pääse työstämään mitään projekteja ja täällä blogissakin on hiirenhiljaista. Koneen pitäisi kuitenkin saapua huollosta lähipäivinä, joten peukut pystyyn sen puolesta! Odotan jo, että pääsen taas kunnolla töiden pariin ja editoimaan kaikkia jemmassa olevia kuvia.

Nämä syksyiset asukuvat kuitenkin onneksi löytyivät valmiina luonnosten seasta! Kuten aiemmin postaamassani syksyn tyylikyselyssäni mainitsin, miellyttävät erilaiset eläinkuosit tänäkin kautena omaa silmääni. Tämä käärmekuosinen hame ei olekaan tainnut aiemmin kunnolla näkyä kuin Instagramin puolella. Olen käyttänyt tätä paljon niin illallisasuna kuin esimerkiksi festareillakin, joten jo on aikakin esitellä hame myös täällä! Ostin tämän keväällä New Yorkista Banana Republicilta – alunperin sovittelin samaa kuosia mekkoa, mutta se ei istunut päälleni oikein millään ja harmittelin, koska tykkäsin kuosista ja väristä kovasti. Löysin kuitenkin Petite -puolelta erikseen topin ja midihameen (jossa oli vieläpä kerrankin oikea mitta tällaiselle 160-senttiselle), jotka sitten ostin erikseen. Olen käyttänyt niitä settinä mekon tapaan (kuten täällä) tai ihan vaan pelkkää hametta. Käärmekuosi sopii minusta täydellisesti myös syksyyn sävyjensä puolesta! Hameen kaveriksi vielä valkoinen puuvillaneule ja jalkaan sujautin parin vuoden takaiset yli polven saappaat. Mitä tykkäätte asusta – iskeekö eläinkuosit?

Snake4 Snake3 Snake2 Snake1

Knit / Filippa K
skirt / Banana Republic
boots / Zara
bag / Chanel

Photos: Anette Marie / Edit by me

2 thoughts on “Snake Print Skirt

  1. Onpa kiva look😍
    Haaveilen itsekin tuollaisesta midi-mittaisesta hameesta, jota voisi käyttää juurikin neuleen kanssa ja kesällä/keväällä topin kanssa. Yksi on mielessä, jota pitäisi käydä kokeilemassa, mutta en ole varma onko eläinkuosi juuri oikea minulle vai pitäisikö sen olla yksivärinen. Muilla kun eläinkuosi näyttää aina niin hyvältä. Hankalaa😅

    1. Kiitos ihana! Tämä hame on ollut kyllä ihana 😍 Operoin juuri yhtä viime syksyistä ruskeansävyistä käärmehametta ja leikkasin ronskisti saksilla helman sopivamman mittaiseksi, niin nyt pääsee käyttämään sitäkin! Eläinkuosit on tosi kauniita jos niissä on jotenkin sellaiset oikeat sävyt ☺️ Ne tuovat kivasti vähän sitä jotain pukeutumiseen ja voi juuri yhdistää yksivärisiin neuleisiin ja puseroihin, niin säilyy kuitenkin kokonaisuus rauhallisena!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *