Viimeisen viikon aikana olen…

…vienyt läppärini huoltoon akun simahtamisen myötä – sen vuoksi täälläkin on ollut kovin hiljaista. Onpa ollut orpo olo ilman sitä kaikista tärkeintä työvälinettä, jolta löytyy myös kaikki matskut ja työn vaatimat ohjelmat. Kirjoitusjuttuja olen onneksi voinut tehdä poikaystäväni läppäriltä, mutta se ei ole paljoa helpottanut sisällöntuotannossa, kun en pääse editoimaan mitään. Toivon kuitenkin, että loppuviikosta saisin oman koneeni takaisin huollosta!

…käynyt sovittamassa hääpukuja, kuten viime postauksessa kerroinkin. Lauantai oli aivan ihana päivä kaasojen kanssa <3 Mekon etsintä kuitenkin jatkuu vielä, tai ainakin haluan käydä vielä sovittelemassa muuallakin, jotta saan varmuutta puvusta.

…koukuttunut aivan tyystin Big Little Lies -sarjaan (joka löytyy HBO:lta). Moni on tätä aikaisemmin kehunut ja sarja onkin ollut listallani pitkään. Ahmin ensimmäisen kauden hetkessä ja starttasin juuri toisen – super koukuttava sarja!

…pelannut lapsuudesta tuttua Bumtsibumia ystävän valmistujaisjuhlissa viikonloppuna, vitsi miten hauska ohjelmanumero! Tämä täytyy toteuttaa joskus toistekin isolla porukalla. Olipa muuten vaikeaa tunnistaa tuttujakin biisejä pelkkien sanojen avulla, muutama biisi jäi vähän kaihertamaan, haha.

…kyynelehtinyt Roosa nauhan kunniaksi järjestetyssä tilaisuudessa, jossa Heidi Sohlbergin koskettava tarina sekä Yes Girlien padot avaava meditaatio iskivät syvälle. Kampanja tulee näkymään Instagramissani vielä myöhemmin, mutta jo tässä vaiheessa toivoisin saavani teidätkin osallistumaan tähän hurjan tärkeään kampanjaan ja lahjoittamaan yhteiseen Roosa nauha -keräykseen. Tavoitteena on kerätä 10 000€:n potti syöpäsäätiölle, joten teidän apuanne tarvitaan. Jos jokainen teistä lahjoittaisi euronkin, olisi kasassa jo ihan huikea summa!!

…sovittanut tilaamiani verhoja olohuoneeseen vai todetakseni, että metsään meni sävyn osalta. Kyselin Instagramissa teidänkin mielipidettä verhoista ja sain ihan valtavan paljon avuliaita viestejä, ihana miten messissä aina olette kaikessa! Eikun verhot palautukseen ja uudet tilalle.

…tehnyt pitkiä kävelylenkkejä koiran kanssa – raikas syysilma on jotain niin ihanaa ja virkistävää, joten siitä täytyy ottaa kaikki ilo irti. Ulkona on nyt vielä ihan mielettömän kaunista ruskan myötä! Toivottavasti viikonloppuna ehtisi jollekin oikein kunnon syysretkelle eväiden kera.

Tällaisia muutamia random-juttuja viimeisen viikon varrelta, palataan taas ja ihanaa torstaipäivää!

2 thoughts on “Viimeisen viikon aikana olen…

    1. Siis sama täällä enkä edes tajunnut, että jaksoja on niin vähän, kun olinkin jo katsonut kakkoskauden vikan jakson!! En osannut yhtään latautua siihen jaksoon, kun en tiennyt sen olevan viimeinen 😂 Kolmosta tosiaan odotellessa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *