Syksyn tyylikysely

Nyt kun syksy on saapunut niin lämpötiloja katsellessa kuin ainakin meikäläisellä myös vaatekaappiin, niin innostuin tekemään tällaisen syksyisen tyylikyselyn. Mitkä trendit iskevät, mikä on luottoasuni, entä minkälaisista syystakeista pidän? Näihin ja muihin kysymyksiin löytyy vastaus alta! Ja hei kyselyyn saa vapaasti tarttua myös omassa blogissa, jos joku muukin innostuu näihin vastailemaan :)

Boots7

1. Mikä on tämän syksyn lempitrendisi?
Olen kyllä surkea seuraamaan mitään trendejä tai tietämään aina mikä on aallon harjalla, mutta ainakin erilaiset kuosit ovat pinnalla tänä(kin) syksynä ja tykkään erityisesti ruudusta sekä leo- ja käärmekuosista. Eri kuosien yhdistelyyn sen sijaan en oikein lämpene, vaan noudatan vähemmän on enemmän -periaatetta tässäkin asiassa.

2. Entä mitä trendiä et koe omaksesi?
Edellisessä tulikin mainittua tuo kuosien yhdistely, mutta sen lisäksi vahvasti pinnalla oleva nahka. Pidän nahasta asusteissa (obviously) ja esimerkiksi nahkahousut ovat yksi syysvaatekaapin kulmakiviäni, mutta kaikissa muissa vaatekappaleissa vieroksun nahkaa.

3. Minkä viime syksyn trendin jatkumisesta olet innoissasi?
No ruutukuosin nyt ainakin! Se tosin jatkaa jo edelliseltä syksyltä, mutta en pane lainkaan pahitteeksi, että ruutua näkyy jälleen tänäkin vuonna. Kuosiahan löytyykin jo kaapista ennestään, niin hameen, takin kuin bleiserinkin muodossa. Lisäksi fiilistelen muun muassa silkkihameita, saappaita ja hiusasusteita.

Ruututakki6

4. Onko jotain hankintalistallasi tälle kaudelle?
Ei oikeastaan ole mitään must-juttua listalla, syysgarderobini on hyvällä mallilla. Uuden trenssin hankkimista olen miettinyt, mutta jos täydellistä yksilöä ei tule eteen, niin sen ehtii hankkimaan myöhemminkin. Itse asiassa jos hypätään oloasujen puolelle, niin haaveilen ihanan lämmittävästä kashmir-setistä, jolle olisi käyttöä viileässä vanhassa asunnossamme.

5. Mikä on lempiasusteesi syksyyn?
Muhkea kashmirhuivi, joka kestää vuodesta toiseen. Kashmirhuivi on erityisen ihana näin syksyllä, sillä se lämmittää, mutta ei kuitenkaan hiosta, kun ei vielä olla paukkupakkasilla.

6. Pipo vai hattu?
Tykkään kyllä molemmista, joten en osaa valita vain jompaakumpaa! Pipona käytän erityisesti viime syksyistä Samsoe & Samsoen harmaata, sitä täydellistä huopahattua taas kaipailen kaappiini.

Pipo1 Leo4

7. Minkälaisia kenkiä käytät syksyllä?
Rakastan nilkkureita ja saappaita, joten kaivan ne innoissani esiin taas kesän jälkeen. Saappaita omistan kahdet, toiset nahkaiset vaaleat vähän slouchyt ja korkeammalla korolla, toiset taas mokkaiset ylipolven saappaat pienellä korolla varustettuna. Nilkkureissa tykkään erityisesti terävistä kärjistä ja kaikissa nilkkureissani on jonkinlainen korko. Niin ja tietysti maiharit lisättävä myös listalle, Martensin klassikot pääsevät taas käyttöön ja niitä käytän pitkälle talveen saakka!

8. Takkityylisi?
Rakastan villakangastakkeja ja viime syksynä ostamani &Other Storiesin kamelinvärinen villakangastakki oli yksi viime vuoden parhaita hankintojani. Kovasta käytöstä huolimatta se on yhä kuin uusi, joten hinta-laatusuhde on todella hyvä. Näin alkusyksystä käytän paljon myös nahkatakkia ja trenssiä, sekä hieman ohuempaa vuoretonta villakangastakkia, kuten tuo kuvien ruudullinen.

Ruutu

9. Mitkä ovat kolme lempivaatettasi syksyyn?
Nahkahousut, pooloneule ja silkkipaita!

10. Luottoasusi?
Edellisen kysymyksen vastauksesta saakin johdettua kaksi luottoasuani, nimittäin arkisen nahkahousujen ja pooloneuleen kombon, sekä iltaan sopivan nahkahousujen ja silkkipaidan yhdistelmän. Jos muuten etsit hyviä tekonahkahousuja, niin Twist & Tangolla on loistava malli, jota olen käyttänyt jo pari vuotta!

6 thoughts on “Syksyn tyylikysely

  1. Tosi kiva ja inspiroiva postaus! Syksy on mun suosikki vuodenaika, mutta usein kesän jälkeen on hieman hukassa siitä, mitä pukisi päälleen. Sun blogista löytyy aina ihania asuja ja hyviä vinkkejä vaatekaapin kulmakivien löytymiseen. :)

    1. Kiitos Anne, ihana kuulla että tämä inspiroi ja että ylipäätään löydät täältä vinkkejä! Itsellä oli kyllä vähän sama fiilis, kun ensimmäiset viileät ilmat tuli, että mitäs ihmettä nyt pitäisi pukea. Nyt taas on ehtinyt kerätä inspiraatiota ja olen jo ihan fiiliksissä syyspukeutumisesta! 😍

  2. Hei tämä oli tosi hauska kysely, joten kopsasin myös omaan blogiin. Kiitos tuhannesti siis postausideasta <3
    Meidän Nykin matka myös lähenee, joten täytyy palata sun reissupostaukseen :)

    1. Hei ihanaa että innostuit vastaamaan tähän, kiitos itsellesi <3 Ai että, mulla on ollut erityisen kova ikävä Nykiin viime aikoina, joten odotan innolla sun kuvia ja fiilistelyjä sieltä :) Toivottavasti reissuvinkeistä on iloa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *