Random suosikkeja

En ole pitkään aikaan tehnyt postausta random suosikeistani, joten täältä pesee! Näitä on aina kiva listata ja tykkään lukea tällaisia postauksia myös muiden blogeissa, joten täytyy herätellä taas tätä postaussarjaa henkiin :)

Suosikit2

Essie Lady like -kynsilakka

Hempeimmät ja värikkäimmät kesäsävyt kynsissä ovat vaihtuneet hieman syksyisempiin. Kunnon tummanpunaista en ole vielä korkannut, mutta viime aikoina on tullut käytettyä etenkin neutraalia nudea ja murrettuja sävyjä. Juuri nyt kynsissäni on tämä harmaaseen taittava lady like*, joka on super kaunis sävy ja sopii kaiken kanssa! Toinen suosikkini on tässä postauksessa mainittujen sävyjen lisäksi kaunis rusehtava shimmer-sävy teacup half full.

Suosikit3

Uudet vapaa-ajan popot

Ostin tällä viikolla uudet lenkkarit New Balancelta, fiilistelinkin näitä jo eilen IG Storyissani. Monet New Balancen vapaa-ajan lenkkareiden mallit eivät ole näköisiäni, mutta tähän malliin ihastuin heti nähtyäni nämä ystävän jalassa jo kesällä. Kengät jäivät kummittelemaan mieleeni, joten nyt viimein ostin nämä itselleni, sillä olen kaivannut tällaisia vapaa-ajan käyttöön sopivia lenkkareita. Tykkään tosi paljon tuosta beigestä sävystä viininpunaisilla yksityiskohdilla ja kengät ovat tietysti hyvät jalassa! Omani ostin XXL:stä, joten sieltä löytyy ainakin joitakin kokoja vielä.

Suosikit4

Löwengrip Whipped Cream

Olen hiljalleen tutustunut ruotsalaisen Löwengripin tuotteisiin, joista osa on ollut hittejä (kuten tämä jo esittelemäni dödö) ja osa taas huteja (kuten Silver Mask, joka ei tehnyt tukalleni yhtikäs mitään). Hittien joukkoon kuuluu kuitenkin tämä Whipped Cream -voide*, joka on ihanasti kuultoa tuova ja kosteuttava päivävoide. En käytä tätä joka päivä, vaan lähinnä silloin, kun kaipaan ekstra glow’ta vaikkapa meikkipohjaan. Meinasin pursottaa tätä lehdelle hehkuvaa koostumusta demonstroidakseni, mutta en halunnut että tätä menisi pisaraakaan hukkaan, hahah.

Suosikit1

Hiuspannat

Viime syksynä innostuin hiuspannoista vuosien jälkeen ja nyt taas tänä syksynä olen ottanut pannat käyttöön. Ihan paras toisen päivän tukan pelastaja, oma tukkani kun ei jotenkin vaan toimi aukinaisena enää toisena päivänä, vaan menee ihan päätä myöten etenkin edestä. Panta ratkaisee pulman, kun hiukset saa heitettyä taakse ja näyttävät näin ilmavilta ja kuohkeilta. Musta samettipanta on viime vuotinen Lindexiltä, viininpunainen taas saatu vastikään Cailapilta*.

Wiloides2

Käsintehty läppärinsuojus

Instagramissa olenkin jo esitellyt, että hankin läppärilleni vihdoin uuden suojuksen. Kaipasin kevyttä ja kapeaa, nahkaista suojusta läppärilleni ja tämä ei olekaan ihan mikä tahansa yksilö, vaan suomalaista käsityötä! Nahkasuojus on nuoren pohjoisessa asuvan miehen käsialaa – Wiloides tekee upeita nahkaisia töitä tilauksesta ja jälki on ihan mieletöntä. Esimerkiksi tämä poikaystävän hänellä teettämä salkkukin on upea! Valitsin tähän läppärisuojukseen materiaaliksi kestävän saffianonahan ja sen kaunis tekstuuri näkyy paremmin tässä kuvassa. Kyllä tässä kelpaa kuljettaa läppäriä! Pitäkää Wiloides mielessä, mikäli haluaisitte vaikka teettää jollekin läheiselle uniikin lahjan ja tukea samalla taidokasta yrittäjää.

* PR-näyte

4 thoughts on “Random suosikkeja

    1. Kiitos Ida, kiva kuulla että tykkäsit ☺️ Sama täällä, hiuskoristeita fiilistelen minäkin!

      Ihanaa viikonloppua sinnekin! 💗

  1. Paljonko tuollaisen läppärisuojuksen teettäminen maksaa? Todella tyylikkään näköinen!

    1. Olen kyllä niin tyytyväinen tuohon! Hintaa kannattaa kysyä suoraan Wiloidesilta Instagramin kautta, siihen vaikuttaa niin monet tekijät kuten vaikka millaisen nahan haluaa materiaaliksi ja yksityiskohdat jne. Lisäksi hän teki tämän tyyppisen suojuksen ensimmäistä kertaa, joten hintakin on varmaan eri nyt kun prosessi on paremmin tiedossa, niin en uskalla sanoa hänen puolestaan ettei mene ihan metsään ☺️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *