Kiireetön viikonloppu

Nämä kuvat ei suinkaan ole viikonlopulta, kuten vaatetuksesta huomaa, vaan kesältä arkistoihin jääneitä kuvia. Enää ei ole tietoakaan paljaista sääristä ja keveistä takeista, viime päivinä on ollut ihan pirun kylmä! Sormet syyhyävät jo päästä kuvaamaan syksyisempiä kuvia, mutta aikataulut ovat menneet kuvauskäsien kanssa niin ristiin, että kuvasaldo on ollut hyvin vähäinen. Eiköhän tilanne kuitenkin korjaannu Helsingissä tällä viikolla, niin saan tänne vähän tuoreempia ja syksyyn sopivampia asukuvia!

Viikonloppu oli tosi kiva – vietettiin sitä pitkästä aikaa Tampereella, kun nyt on ollut niin paljon menoja Helsingissä aina sukulaislasten synttäreistä valmistujaisjuhliin. Oli ihanaa, kun nyt ei ollut kauheasti suunntelmia ja sai olla ihan aloillaan. Perjantaina oltiin vaan kotona, käytiin saunassa ja katsottiin Vain elämää, joka on muuten yllättänyt tosi positiivisesti. Olin hieman skeptinen tällaisesta encore-kaudesta, mutta jaksot ovat ainakin tähän asti olleet tosi hyviä. Lauantaina ajettiin landelle poikaystävän mummua moikkaamaan ja meidän iloksi hän oli tehnyt kaalilaatikkoa (ruoka jota aina himoiten mutta en koskaan kokkaa itse), illalla mentiin vielä kaveripariskunnan kanssa syömään. Sunnuntai meni sitten ihan vaan rennosti, tehtiin kunnon aamupala ja siivottiin koko kämppä. Oli ihana fiilistellä illalla kotona asunnon ollessa putipuhdas ja kauniita kukkiakin oli ympärillä, kun täällä työhommissa ollut siskoni oli käväissyt tuomassa upean kukka-asetelman.

Vaikka nautinkin tästä kiireettömästä viikonlopusta Tampereella, niin odotan kyllä jo innolla tulevaa viikonloppua! Silloin on jännää ohjelmaa Helsingissä, kerron siitä lisää hieman myöhemmin :) Ihanaa alkanutta viikkoa!

Kahvi11 Kahvi2 Kahvi4

Photos: Riikka Kuusisto / Edit by me

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *