Syksyn ihanimmat neuleet

Postaus sisältää mainoslinkkejä / Adlinks

Neulepostaukset ovat aina tähän aikaan vuodesta toivottuja, joten kokosin taas muutamia hyviä neulekandidaatteja tämän hetken valikoimista. Ajattelin myöhemmin kuvata myös omat niin vanhat kuin uudetkin suosikkineuleeni, joten jatkoa luvassa! Juuri nyt neuleissa viehättää neutraalien ja murrettujen sävyjen lisäksi erityisesti erilaiset yksityiskohdat ja tekstuurit, kuten ribbi, napit ja muhkeat kaulukset. Napitetut neuletakit miellyttävät pitkästä aikaa silmääni ja sellaisesta olen haaveillut, tuota beigemeleerattua neuletakkia olenkin ihastellut koko syksyn. Lisäksi pooloneuleet pitävät pintansa, olen innolla kaivanut taas omat poolokaulukselliset neuleet kaapista ja niihin on ihana kietoutua.

Omia lemppareitani neuleiden ostoon ovat muun muassa &Other Stories, H&M:n Premium Quality -mallisto, Samsoe & Samsoe, Massimo Dutti, Filippa K ja Tiger of Sweden. Materiaalit kannattaa kuitenkin aina tsekata, sillä korkeakaan hinta ei tietysti ole takuu laadusta ja luonnonmateriaaleista.

Neuleet

1. Musta neule, 2. harmaa neuletakki – Samsøe & Samsøe, 3. valkoinen ribbineule, 4. ruskea pooloneule,
5. beige neuletakki, 6. ruskea ribbineule – Samsøe & Samsøe, 7. harmaa lyhyt neuletakki, 8. vaalea neule

2 thoughts on “Syksyn ihanimmat neuleet

  1. Ihana toi &Other Storiesin beige neuletakki!! 😍Osaatko sanoa miten niiden vaatteissa menee koot? 😊

    1. Se on minustakin ihana! Pakko ehkä käydä joku päivä sovittamassa vihdoin 😍 Mulla on aina ollut normikoko Other Storiesin vaatteissa vaihdellen 34/46 mallista riippuen, mutta juuri yksi seuraaja kertoi miten hänen täytyy aina ottaa normaalia suurempi koko. Oman kokemukseni mukaan kuitenkin normikokoluokkaa ☺️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *