Kosmetiikkasuosituksia kesään

Meikki1

Rakastan huulipunia, newsflash. Viime aikoina olen käyttänyt paitsi tätä YSL:n vanhaa suosikkiani ja kaiken kanssa takuuvarmasti toimivaa Rouge Volupte Shine -punaa sävyssä 9, niin myös hieman värikkäämpiä punia. Ostin saman punan myös sävyssä 12, rakastan näiden kosteuttavaa koostumusta ja kevyesti kiiltävää lopputulosta, mattapunat kun eivät ole oma juttuni. Toinen suosikki taas löytyy Originsilta*, joka on tuttu brändi ihonhoidon puolella, joten innostuin nähdessäni valikoimaan tulleet uudet huulituotteet. Blooming Sheer Lip Balm sävyssä Totally Tulip on ihanan kevyt sävyttävä huulivoide, olen tykännyt käyttää myös kuvasta puuttuvaa Blooming Bold Lipstickiä nudesävyssä Petal Blush. Originsin punissa on vielä ihan kohtuulliset hinnat (ainakin jos tuohon YSL:n verrataan), punat ja sävyttävät huulivoiteet ovat 20€.

Kosmetiikka4

Olen pitkään etsinyt toimivaa ja pitävää deodoranttia, sillä mitkään kevyimmät dödöt eivät mulla pidä. En enää muista mistä luin viime vuoden puolella suosituksen Löwengripin  Count on me -deoodorantista, mutta tilasin sen silloin kokeiluun Kicksin nettikaupasta (nykyäänhän Löwengripiä saa Stockalta). Tämä on osoittautunut tosi hyväksi – en siis lainkaan ihmettele, että tämä on oikea kulttituote Ruotsissa! Plussaa kauniista ulkomuodosta, mitä voi harvoin sanoa deodoranteista.

Kosmetiikka1

Olen innostunut lämpimän sävyisestä, hieman punertavasta silmämeikistä – erikoista sillä pitkään ajattelin näyttäväni vähänkään punertavalla luomivärillä ihan kipeältä. Tämä Urban Decayn Naked Reloaded -paletti* on siis juuri tämän hetken innostukseen täydellinen – tässä on aivan ihanat sävyt! Olen käyttänyt erityisesti vasemman puoleista vaaleaa helmiäistä, tuota punertavaa Retro -sävyä sekä oikean reunan lämpimän ruskeita. Tämä on ollut ehdottomasti käytetyin silmämeikkipalettini koko kesän!

Meikki2

Viimeisenä vielä kaksi meikkipohjatuotetta. Kesällä meikki vaihtuu hieman kevyempään ja kuulaampaan, ja nämä kaksi ovat olleet lemppareitani. Lumenen CC-voide on suosikkini jo ties kuinka monen vuoden takaa ja tähän vaihdan aina kesän tullen. Jos taas kaipaan ihan vaan kevyttä tasoitusta ja sävyä, käytän tätä Cliniquen ihanaa Moisture Surge -sarjan sheertint hydratoria*, joka on sävyttävä kosteusvoide. Tutustuin tähän alkukesästä Instagramin puolella toteutetun yhteistyön myötä ja ihastuin – tämä tasoittaa tarpeeksi ihonsävyäni, mutta jättää kuitenkin tosi kevyen lopputuloksen.

6 thoughts on “Kosmetiikkasuosituksia kesään

  1. Kiitos dödövinkistä! :) Itsekin olen yrittänyt löytää pitävää dödöä, mutta se ei ole oikein aiemmin onnistunut useista kokeiluista huolimatta. Nyt tilasin tuon dödön Kicksin verkkokaupasta, josta sai ilmaisen toimituksen lähimpään liikkeeseen.

  2. Heippa! Kiinnostelee kovasti tuo Löwengripin deodorantti, onko siinä roll on -pää? Puteli on kyllä niin kaunis, että sitä voisi melkeinpä pitää kylppärissä esillä, haha! :D xx

    1. Moikka Camilla! Joo siinä on perus roll on -pää. Haha no sano muuta, tätä vois todellakin pitää esillä! Samaa ei voi sanoa Rexonasta tai vastaavasta 🙈

  3. Mä ostin kesällä stockalta juurikin tuon Löwengripin deodorantin. Toimii mulla tosi hyvin, etenkin kun laittaa jo illalla suihkun jälkeen kainaloihin (eikä siis aamulla pese pois). Huulipunat näyttää ihanilta, tuo Origins kiinnostaa erityisesti. Mun kesäsuosikkeja ovat olleet Korresin kasvoille tarkoitettu vähän mattapintaiseksi jättävä aurinkorasva, Lumenen huulikiilto ja vanha Smashboxin primer – suosikki sekä kesällä että talvella. :)

    1. Mun täytyy ehkä vielä kokeilla tuota tapaa, monesti deodoranteissa kun suositellaan laittamaan illalla, mutta en jotenkin osaa etten laittaisi enää aamulla 🙈 Smashboxilla on kyllä hyviä tuotteita, merkin contourpaletti on ollut käytössäni päivittäin viime kesästä saakka – se on super! Ja hei testaa ihmeessä noita Originsin punia, sekä sävyttävät huulivoiteet että punat ovat tosi jees :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *