Shoe Crush

Ruotsalaisesta Flatteredista on tullut hands down yksi suosikkikenkämerkeistäni, ellei jopa se ultimaattisin suosikki. Merkiltä aiemmin saamani loaferit ovat olleet käytössä kolme kesää ja rakastan kenkiä edelleen palavasti – tekin olette varmasti nähneet niitä kyllästymiseen asti asukuvissa, haha! Loaferit ovat säilyneet hyvässä kunnossa jokapäiväisestä kesäkäytöstä huolimatta – ainoastaan niiden kärjet vaatisivat suutarilla käyntiä (en ymmärrä miten astun teräväkärkiset kengät aina niin, että saan ne kulumaan). 

Flattered ei ole ihan halvimmasta päästä, mutta laatu ja mukavuus on ollut ihan mieletön. Vakuututtuani näiden vuosien myötä loafereista olen ostanut parit muutkin Flatteredit kaappiini, kuten kesällä alennusmyynneistä bongaamani super mukavat sandaalit  ja nyt alkusyksystä nämä mokkaiset Andie -avokkaat. Juuri tällaisille mustille, mukaville joka paikan avokkaille minulla on ollut tarvetta. Katselin näitä netistä pitkin kesää ja lopulta vasta nyt syksyllä tilasin nämä INCH” Storen kautta – vinkkinä siis tamperelaisille, että lempparikivijalkaliikkeeni myy merkkiä! Helsingistä taas Flatteredia löytää ainakin Urban A:sta. Sinänsä huvittavaa, etten raaskinut kesällä ostaa näitä silloin kun sitä käyttöä olisi ollut, mutta nyt nämä ovat ainakin valmiina odottamassa avokaskelejä. Sisällä näillä tepasteltuani voin todeta, että nämäkin ovat niiin mukavat jalassa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *