Back in business

Ai että, mä olen vihdoin back in business! Melkein kaksi viikkoa ilman omaa konetta tuntui ikuisuudelta, kun ei päässyt tekemään oikein yhtään mitään ja työt seisoivat. Nyt olen kuitenkin taas langoilla! Mitä nyt huomasin, että kone vaatii jossain vaiheessa uudestaan huoltoa kun seuraavaksi onkin näyttö prakaamassa, mutta nautitaan nyt edes hetki, hahah. Tekniikka ei ole kyllä yhtään ystäväni!

Tekniikasta viis, ihanaa kun on taas viikonloppu starttaamassa. Jäinkin alkuperäisistä suunnitelmista poiketen viikonlopuksi Tampereelle, sillä nyt on niin monille viikonlopuille jotain ohjelmaa ja reissua tiedossa, että teki mieli olla hetki aloillaan. Lisäksi mulla on paljon työjuttuja rästissä tuon kone-episodin takia, joten senkin puolesta parempi jäädä tänne. Toivoisin kuitenkin, että pääsisin viikonloppuna myös ihastelemaan tuota upeaa ruskaa (joka ei meitä varmaan enää kovin kauaa ilahduta väriloistollaan ja harmillisesti nytkin lupaa sadetta koko viikonlopulle!), urheilemaan ja nauttimaan jostain hyvästä ruuasta. Nyt toivottelen teillekin ihanaa alkavaa viikonloppua!

IMG_6213 Aino7

Huivi saatu Store of Hopelta

Kuvat: Aino Maaranta / Editointi minä

6 thoughts on “Back in business

  1. Loveee the colors and the environment you’ve taken the picture in!! <3

    – xxx Carian

  2. Hei! Kauniin värinen huivi, aivan ihana! Ja sitten halusin kysyä, että mitä huulipunaa sinulla on näissä kuvissa? Näyttää juuri sellaiselta lämpimän oranssin väriseltä, joka minulla on ollut hakusessa. En halua mitään kirkuvan oranssia ja tämä näyttää ainakin näissä kuvissa tosi hyvältä sävyltä vaaleaverikölle.

    Kiitos ja mukavaa viikonloppua!

    1. Heippa! No eikö, minustakin väri on aivan ihana 😍 Hmm, olen tainnut sekoittaa tässä vähän kahta punaa keskenään. Jos en ihan väärin muista, niin olen laittanut nudempaa Lancômen Mademoiselle Shine -punaa sävyssä Mademoiselle Plays, sekä päälle vähän Lancômen L’Absolut Rouge Ruby Cream -punaa sävyssä Kiss me Ruby ☺️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *