Basics basics

Kulunut kesä on ollut ihan ennätys hiljainen asukuvien osalta, sillä olen kuvannut asuja todella vähän. Eipä siinä, ne harvat kesän aikana julkaisemani asukuvat ovat kyllä olleet hyvin pitkälti juuri sitä, minkälaisissa kokonaisuuksissa olen kesäni viilettänyt päivästä toiseen. Ette siis varsinaisesti ole jääneet mistään paitsi, haha. Nyt on kuitenkin ollut super kivaa päästä taas takaisin asukuvienkin makuun, ne kun tuntuvat olevan yksiä suosikkipostauksia täällä blogissa. Mä myös tykkään itse edelleen ihan hurjasti muiden asupostauksista, joten mielestäni ne ovat edelleen oikein relevantti osa blogeja!

Saatesanojen myötä nyt yhteen tyypillisimmistä perusasuistani. Rakastan farkun ja valkoisen komboa – vielä jos siihen yhdistää mustat asusteet, niin avot! Rennosti istuva, hieman ylisuuri kauluspaita on freesi pari sinisten farkkujen kanssa, tällaisessa lookissa minut näkee aika usein. Itse asiassa asuarkistoistani löytyykin viime keväältä nyt alkavaan syksyyn sopiva asu, jossa on tismalleen sama pusero ja farkut. Nyt kuitenkin nautin, että vielä pärjää ilman takkia ja jalkaan voi sujauttaa nilkkureiden sijaan sandaalit! Ostin nämä mokkaiset (maailman mukavimmat) sandaalit kesäaleista pitkän jahkailun ja haaveilun jälkeen, joten nyt käytän näitä vielä täysin rinnoin kun on mahdollisuus. Piristin vielä kokonaisuutta sitomalla niskanutturan söpöllä punavalkoisella donitsilla. Mitä tykkäätte asusta?

Farkkuasu1 Farkkuasu4 Farkkuasu3 Farkkuasu2 Asu3

Shirt / Zara
jeans / Gina Tricot
bag / Chanel
scrunchie / Glitter
shoes / Flattered

Photos: Riikka Kuusisto / Edit by me

2 thoughts on “Basics basics

  1. Ihana asu! :) Nuo kengät on kyllä kauniit. Osaatko sanoa minkä niminen farkkumalli on kyseessä? :)

    1. Kiitos Laura! ☺️ Mietin kenkien hankintaa koko kesän ja viimein alennusmyynneistä raaskin nämä hankkia, ne ovat niin hyvät jalassa!

      Farkkujen malli on Zoey Highwaist Jeans, ostettu jo vuosi sitten mutta bongasin että samaa mallia on nykyään eri väreissä taas myynnissä. Olen vaan itse saksinut vielä nuo lahkeet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *