Juuri nyt inspiroi

Postaus sisältää mainoslinkkejä / Adlinks

Tein tämän kollaasin viikko pari sitten, mutta nyt tuollaisen ohuen vuorettoman villakangastakin saisi melkein jo vaihtaa paksumpaan toppatakkiin! Ainakin täällä Tampereella on viime päivinä ollut tosi kirpeitä pakkaspäiviä – tai no pari astetta pakkasta, mutta tässä vaiheessa vuotta sekin tuntuu varsin kirpsakalta. Ei kuitenkaan haittaa yhtään, mielummin tällanen pakkaspäivien täyteinen ja aurinkoinen loppuvuosi kuin harmaa ja loskainen!

Tässä kuitenkin muutamia juttuja, jotka juuri nyt inspiroi pukeutumisessa. Ruutukuosin lisäksi ruskean ja beigen eri sävyt, eläinkuosit, nilkkurit neliskanttisilla kärjillä ja pitkät bootsit. Tuo valkoisen neuleen, printtihameen ja saappaiden yhdistelmä on näkynytkin päälläni aikaisemmin täällä. Olen tänä syksynä innostunut ihan uudella tavalla hameista, joten lisää hameasuja on luvassa!

Suosikit1

1. Ruututakki, 2. neuletakki, 3. kaulakoru, 4. pooloneule, 5. korvakorut, 6. housut,
7. hame, 8. saappaat, 9. nilkkurit, 10. villakangastakki, 11. neule

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *