Viikon kulkua ruututakissa

Onpas ollut ihana viikko! Alkuviikosta olin Tampereella ja tein parina päivänä yhdessä töitä Marin kanssa – yhteisiä kuvauspäiviä onkin ollut ikävä! Päivästä toiseen yksin työskentely on välillä saanut olon yksinäiseksi ja saanut kaipaamaan sosiaalista työympäristöä, joten tällaiset päivät tulevat kyllä tarpeeseen. Keskiviikkona ikää tuli taas yksi vuosi lisää mittariin, eli 27-vuotias täällä hei! En viettänyt syntymäpäivää muuten mitenkään erikoisesti, mutta poikaystäväni oli aamulla herännyt aikaisin ennen töihin lähtöään ja tehnyt ihanan aamupalan kauniine kattauksine kaikkineen. Niin ihana yllätys, olin ihan otettu miten hän oli nähnyt vaivaa.

Loppuviikosta näin Helsingissä perhettäni, pääsin leikkimään toisen siskoni lasten kanssa ja illemmalla lukemaan iltasatua sekä peittelemään pikkuiset unille. Tällaiset hetket ovat tädille niin arvokkaita <3 Eilen perjantaina olin kahden kaasoni ja kolmatta tuuraavan siskoni kanssa Lahdessa sovittamassa hääpukuja ja oli taas tosi kiva päivä. Instagram Storyissa tosin jo eilen avauduinkin, kuinka en käsitä sitä, miten hyvä ja asiantunteva palvelu ei tunnu olevan ykkösprioriteetti kaikissa hääpukuliikkeissä. Sain monilta seuraajiltani viestejä samanlaisista kokemuksista, mikä vaan vahvisti hämmästystäni! Täytyy ehkä kirjoittaa hääpukusovitteluista vielä omassa postauksessaan, joten palataan niihin vielä. Nyt olen matkalla Rovaniemelle työn puolesta, joten viikko jatkuu vielä mukavissa merkeissä!

Toivottavasti teilläkin on ollut kiva viikko, ihanaa viikonloppua!

Ruutuasu4 Ruutuasu3 Ruutuasu5 Syksy1

Coat / Gina Tricot
knit / Filippa K
scarf / Store of Hope (sponsored)
jeans / Won Hundred
shoes / Billi Bi
bag / Chanel

Kuvat: Aino Maaranta / Editointi minä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *