Asu kamelitakissa & tämän viikon aikataulua

Näistä tämän viikon aikataulu -postauksista on tykätty kovasti, joten pitkästä aikaa rustailin taas alkaneen viikon suunnitelmia ylös. Kuvituksena samalla asua viime viikolta, joskin tämä kokonaisuus on ollut ylläni päivä toisensa perään. Tämä kamelitakki on ollut kyllä talven paras ostos (tai no keskellä kesähelteitähän tämän jo ostin) – olen ollut tosi tyytyväinen &Other Storiesin laatuun ja takissa on täydellinen malli. Useimmiten käytänkin tätä kietaisemalla tuon vyön tiukasti kiinni edestä nappien sijaan, niin tämä lämmittää hyvin. Nyt kuitenkin niihin tämän viikon suunnitelmiin – ihanaa alkanutta viikkoa!

Kameliasu3

Maanantai: Pidin viikonlopun aika lailla vapaana töistä, joten tänään hoidan erinäisiä asioita aina sähköposteista kirjanpidon tositteisiin ja veroasioihin. Lisäksi käsittelen loppuun yhdet tämän viikon kampanjakuvat ja suunnittelen muita postauksia tälle viikolle.  Ystäväni pisti myös juuri viestiä, nähtäisiinkö kahvittelun merkeissä, joten sovittiin kahvitreffit iltapäivälle. Kiva saada pieni breikki töiden väliin! Illalla olisi tarkoitus mennä salille, käytiin eilen testaamassa uutta salia ja vaihdettiinkin lennosta jäsenyys sinne. Nyt on taas ihan eri lailla intoa, kun on paitsi lihakset totaalisen jumissa eilisestä niin myös uusi, inspiroiva ympäristö.

Tiistai: Tiistaille ollaan ainakin alustavasti sovittu kuvauspäivä Marin kanssa. Meillä on muun muassa sama kuvaprojekti asiakkaalle – kuvataan siis materiaalia vaan asiakkaan käyttöön heidän kanaviinsa, ja vielä olisi muutama kuva ottamatta. On ollut tosi kiva päästä tekemään tällaisiakin kuvausprojekteja! Tiistain aikataulu on muuten vielä avoinna, mutta kuvaamisen ohella luultavasti muita perusduunijuttuja ja mahdollisesti gradua. Olisi myös hyvä päästä illalla käymään salilla, kun loppuviikosta ei välttämättä enää ehdi treenaamaan.

Kameliasu2

Keskiviikko: Keskiviikkona lähden Helsinkiin, en ole vielä ihan päättänyt mihin aikaan tai menenkö junalla vai autolla. Päiväreissut ja lyhyet visiitit menen aina junalla, mutta jos olen useamman päivän tai on esimerkiksi Telma mukana, niin tällöin kuljen usein autolla. Ystäväni on lähdössä niinikään keskiviikkona Helsinkiin, joten saan hänestä samalla matkaseuraa.

Torstai: Torstaina mulla on työpäivä Helsingissä. Eräs pitkään odotettu puolisen vuotta kestävä kampanja alkaa ja sen tiimoilta on ensimmäinen työkeikka – tapaan ensin asiakkaan kanssa ja käydään yhdessä hieman läpi tulevaa. Tästä kuitenkin lisää vasta helmikuussa! Ennen tätä koitan ehtiä käymään L’Oréalilla kurkkaamassa kevään uutuuksia heidän showroomillaan. Illalla taas ystävälläni on vohvelikestit ja kokoonnutaan kaveriporukalla hänen luonaan. Kerrankin olen maisemissa oikeaan aikaan (vohveleita, nam!), ihana nähdä tyttöjä!

Kamelitakki5

Perjantai: Perjantaille mulle ei ole vielä aamulle tai päivälle oikeastaan ohjelmaa, joten mikäli mitään ei ilmaannukaan, niin teen varmaan vaan töitä tai gradua. Illalla poikkean Samsoniten liikkeen avajaisissa ja jatkan siitä ystäväni synttäri-illalliselle Brondaan.

Lauantai: Lauantaina palaan takaisin Tampereelle ja syömistä on tiedossa täälläkin. Ei ole ihan tavallista puskea kahta ravintolaillallista yhteen viikonloppuun, mutta meillä on umpeutumassa ravintolalahjakortti tänne Tampereelle, joten se täytyy käydä tänä viikonloppuna käyttämässä. Saatiin seuraksi Riikka poikaystävineen – kiva mennä yhdessä!

Sunnuntai: Ah autuutta, kun sunnuntaille ei ole vielä mitään tiedossa! Luultavasti otetaan vaan rennosti, syödään jotain hyvää ruokaa, tehdään joku pidempi ulkoilu talvisäässä ja muuta sellaista sunnuntairentoilua.

Kameliasu1

Knit / H&M Premium Quality
coat / &Other Stories
jeans / Esprit (sponsored)
boots / Billi Bi
bag / Gucci

Photos: Mari / Edit by me

2 thoughts on “Asu kamelitakissa & tämän viikon aikataulua

  1. Hauska päästä kurkistamaan sun viikkoon! :)
    Ja toi &Other storiesin takki on aivan ihana! Kävin jo muutamaan otteeseen kuolaamassa liikkeessä ja nettisivuilla, kunnes tulin järkiini ja tajusin että se on opiskelijalle himpun liian kallis. :D Siitä aasinsiltana postausehdotus: voisitko kerätä kivoja edullisempia talvikauden vaatteita, neuleita yms. inspiraatioksi?

    1. Kiitos Anni, ihana kun kommentoit! Mä olen itse aina ollut pihi takkien kanssa ja tämän hinta kirpaisi, mutta on ollut kyllä joka euron arvoinen. Oletko hei katsonut H&M:n Premium Quality -malliston? Siellä on pikkuisen tätä edullisempia takkeja mutta kuitenkin hyvistä matskuista, alepuolellakin on ollut paljon malliston tuotteita! Ja kiitos vielä postaustoiveesta, tuollaisen postauksen teinkin syksyllä ja juuri vähän eri hintaluokista, https://jonnaluukko.com/2018/09/syksyn-parhaat-neuleet/, mutta voisin katsoa jos tekisin jonkin päivitetyn version nyt talvella vielä ☺️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *