Syksyn parhaat neuleet

Kyselin toissapäivänä Instagramissa teiltä postaustoiveita ja sain ihan hurjasti kivoja ideoita, kiitos vielä niistä! Kirjoitin kaikki ylös muistikirjaani, joten palaan varmasti vielä useampiin teidän ehdottamiin aiheisiin tässä lähiaikoina. Yksi toivotuimmista oli kuitenkin näin syksyä kohti mentäessä neuleet – todella moni toivoi postausta syksyn parhaista neuleista. Aloitetaan siis siitä!

Ra-kas-tan neuleita, ja vaikka kesäpukeutumisesta nautinkin, niin olen myös iloinen näistä viilenevistä ilmoista ja neulekeleistä. Niin iloinen, että olen pari kertaa vetänyt päälle paksun neuleen vain huomatakseni, että on ollut vielä aivan liian lämmintä. Ihan kuin niitä neuleita ei saisi käyttää sydämensä kyllyydestä tulevat kuukaudet. Hiljalleen olen kuitenkin kaivanut paksumpia kerroksia esiin vaatekaapin ylähyllyiltä ja toivottanut lempivaatteeni tervetulleiksi takaisin kuvioihin.

Neuleet2

Neulevalikoimani on oikein hyvällä mallilla ja sieltä löytyy niin rakastamaani pooloa, perusneuleita, lämmintä kashmiria ja pörröistä mohairia. Suurin osa neuleistani on neutraalin sävyisiä, kuten valkoisia, harmaita ja beigejä – varsinkin vähän arvokkaammissa hankinnoissa voin luottaa siihen, että sävyt miellyttävät vielä vuosienkin päästä. Lempimerkkejäni ovat muun muassa Samsoe & Samsoe, Filippa K, Tiger of Sweden sekä &Other Stories – olen myös hehkuttanut monesti H&M:n Premium Quality -mallistoa. Ostinkin kesällä H&M:n aleista tämän kashmirneuleen, toisen kashmirneuleeni taas ostin viime syksynä Lidlistä ja olen ollut siihen super tyytyväinen. Yllättävistäkin paikoista voi siis saada laatua ja olen iloinen, että ketjuliikkeilläkin on nykyään tällaisia premium -mallistoja.

Harvemmin ostan muuten neuleita ketjuliikkeistä, sillä suosin pääasiassa kestäviä ja päällä mukavia luonnonkuituja, mutta joskus voi olla kannattavampaa testata vaikka jotain trendiä edullisemmalla versiolla. Esimerkiksi tuo kuvan valkoinen palmikkoneule on useamman vuoden vanha hankinta Bik Bokilta – muistan miten en ollut silloin varma, tykkäänkö pidemmän päälle poolomallista, joten ostin tämän kokeiluun. Ei varmaan ole vaikea arvata, mitä mieltä tänä päivänä olen pooloneuleista :D Love them! 

Neuleet1. Ruskea neule*, 2.valkoinen kashmirneule*, 3. H&M Premium Quality 4. harmaa neule*, 5. H&M Premium Quality, 
6. palmikkoneule*, 7. tummanpunainen neule*, 8. pooloneule*

Yllä muutamia lemppareita hieman eri hintaluokista, kuten Instagramissa toivoittekin. Tuota H&M:n valkoista kashmirneuletta olen kuolannut jo pitkään, ehkä raaskin laittaa sen jossain vaiheessa tilaukseen. Yhden neulehankinnan olen tälle syksylle tehnyt, nimittäin tuon ensimmäisen kuvan vaaleanruskean yksilön ostin hetki sitten &Other Storiesilta (ja olen lähes asunut siinä). Pian tulossa neuleasukuviakin :)

*mainoslinkki / adlink

8 thoughts on “Syksyn parhaat neuleet

 1. Pooloneuleet on kyllä ihania, mutta kaulukseen tarttuu meikki ikävästi. En ole raaskinut ostaa tämän takia valkoista neuletta.

  1. Se on kyllä ärsyttävä puoli! Valkoista pooloa ei siis kannata hankkia ainakaan sellaisessa matskussa, jota ei raaski pestä usein. Kuolasin joskus kashmirpooloneuletta valkoisena, kunnes tulin järkiini ja tajusin, että olisi ihan mahdoton käyttää.

 2. Ihania neuleita, kiitos vinkeistä, voisin kotiuttaa jokaisen kollaasista :) Itse taisin ostaa samaisen harmaanbeigen Other Storiesin neuleen – jos kyseessä on oversize Alpakka-neule :) vielä ei ole päälle ehtinyt, toivottavasti laatu on hyvää. Miltä on vaikuttanut?

  1. Eipä kestä, kiva jos postaus oli mieleinen! Joo Alpaca Blend sävyssä Oatmeal, näköjään nyt loppuunmyyty, joten hyvä että oltiin ajoissa omiemme kanssa! Tuo on i-ha-na, tykkään ihan hurjasti väristä ja neule on niin mukava päällä ? En tosiaan ole paljoa muuta viime päivinä käyttänytkään, haha.

 3. Juuri eilen otin kesävaatteita pois ja laitoin neuleet tilalle?ah, olen niin odottanut, että saan kaikki neuleeni taas käyttöön kesän jälkee.
  Muutamalle uudelle olisi tilaa. Kuten esim Lidlin kashmirneuleelle. Pitää olla valppaana, kun ne saapuvat myyntiin.

  1. Mä en ole vieläkään saanut aikaiseksi käydä ostamassa laatikoita kesävaatteita varten! Pitäisi kuitenkin saada vaatekaappiin tilaa neuleille sun muille, joten pakko pian hommata ne ?

   Lidlin kashmirneule on todellakin ollut positiivinen yllätys, voisin ehdottomasti ostaa toisessakin värissä jos niitä tulee taas syksyllä myyntiin.

 4. Ohi postauksen aiheen mutta kyselisin sun ihastuttavasta All Saintsin nahkatakista, että muistatko minkä niminen malli sinulla on ja onko kyseinen malli vielä heidän valikoimassaan? ?

  1. Moikka! Ei valitettavasti mitään tietoa mallista, ostin sen silloin kesän alennusmyynneistä, joten veikkaan että oli jotain poistuvaa mallia. Kannattaa tietty katsoa jotain vastaavaa All Saintsin nettikaupasta, josko löytyisi :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *