Perjantaikuulumisia

Viime viikolla kyselin teiltä, mitä tykkäisitte jos postaisin jatkossa enemmän tällaisia hetkessä kirjoitettuja postauksia puhelinkuvilla varustettuna. Tuo kyseinen höpöttelypostaus oli tykkäysnapin painallusten perusteella super suosittu ja myös kommentoineet olivat yksimielisiä sen suhteen, että tällaisia lisää. Niinpä päätin jättää eilen ajastamatta tälle päivälle mitään ja tulla kirjottamaan ihan reaaliaikaisesti :)

Tälle päivälle olisi ollut paljon kivoja tapahtumia Helsingissä ja olin alunperin matkaamassakin sinne, mutta pitikin jäädä Tampereelle. Eikä lopulta harmittanut yhtään, sillä tänään on ollut niin monta asiaa to do -listalla, että kotitoimistoperjantai oli hyvä valinta. Kaiken lisäksi Tampere on aamusta asti kylpenyt ihan mielettömässä auringonpaisteessa, joten ei huono perjantai ollenkaan! Nyt kello lähentelee kolmea, ja siniselle taivaalle on ilmestynyt hiljalleen hempeän vaaleanpunaiseksi värjäytyneitä pilvenhattaroita ja aurinko on laskemaisillaan. En malta odottaa, että päivät alkavat taas pidentyä ja valoa riittää myöhempään.

Perjantai3 Perjantai2

Aamupäivästä pidin tauon töistä ja lähdin Telman kanssa kävelylle, pitihän tästä säästä päästä nauttimaan uloskin. Parasta kyllä kun tulee koiran myötä pakostakin otettua aina happihyppelyitä työpäivän aikana. Käveltiin samalla hakemaan perjantaikukat lempikukkakaupastani täällä Tampereella – Hämeenpuiston varrella sijaitsevassa Opuntiassa on niin kaunis valikoima leikkokukkia ja kimppuja. Täältä olen myös aiemmin ostanut pampaheiniä, joista tulee aina paljon kyselyitä niiden vilahtaessa jossakin kuvassa. Käykää ihmeessä piipahtamassa, jos ei tämä ole vielä tuttu putiikki! Koko Tampereen kaupunki on tällä hetkellä niin myllätty ratikkatöiden vuoksi, että on kiva tukea tällaisia pienyrittäjiä ja kivijalkaliikkeitä.

Perjantai1 Perjantai4 Perjantai5

Tuntuu kyllä että auringosta on saanut tänään niin paljon energiaa! Tätä kirjoittaessani taivas on jo värjäytynyt ihan hehkuvan vaaleanpunaiseksi ja aurinko lähes laskenut. Nyt keitän itselleni iltapäiväkahvit ja jatkan sähköpostien parissa. Koitan saada myöhemmin tänään vielä vähän siivottua kotia viikonloppua varten ja illalla olisi saunavuoro. Ihanaa alkavaa viikonloppua teille! :)

2 thoughts on “Perjantaikuulumisia

  1. I like these kind of post the most. Your dog is so cute. And beautiful flower – I like buying flowers into my home too. It’s great how the flower can improve our mood :)

    1. That’s so lovely to hear, thank you! 💗 I definitely try to make posts like this more often now as many of you seem to like these :) I agree with you – love buying fresh flowers every now and then!

      Have a great weekend! ☺️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *