Vuoden asut – yksi asu joka kuukaudelta

Ennen kuin startataan tämä vuosi asujen osalta, niin palataan vielä hetkeksi viime vuoteen. Tein viimeksi tällaisen tyylivuosikatsauksen keräten yhden oman suosikkiasuni jokaiselta kuukaudelta, ja postaus oli tuolloin todella tykätty. Tässä siis vuoden 2018 kuukausittaisia asulemppareita! Löytyykö näiden joukosta suosikkia, vai onko teidän mieleen jäänyt joku ihan muu asu viime vuodelta? Jos ette muuten ole vielä huomanneet, niin yläpalkin Outfits -nappia painamalla pääsette kätevästi selaamaan asukokonaisuuksia :)

Burgundy6

Tammikuu

Tämä asu vilahtikin täällä juuri teddytakkipostauksessani, mutta tykkään tästä kovasti, joten päädyin valitsemaan tämän myös tammikuun asuksi. Teddytakki oli viime talven käytetyin takkini, niin kuin on itse asiassa ollut tänäkin talvena. Mulla oli muuten lähes identtinen asu taas vastikään päälläni, viininpunaiset yksityiskohdat toimivat tässä niin kivasti!

Maanantai4

Helmikuu

Helmikuussa teki mieli pukeutua jo vähän kevyemmin, eikä vuorautua niihin ainaisiin neuleisiin. Andiatan valkoinen silkkipusero on yksi luottovaatteistani, samoin kuin nuo Leviksen vaaleat farkut. Musta, valkoinen ja denim näyttävät aina hyvältä yhdessä!

Ruutuhousut3

Maaliskuu

Ostin keväällä ruutuhousut, jotka näkyivätkin muutamissa asuissa myös täällä blogissa. Maaliskuussa kävin työreissulla Tukholmassa, jossa kevät oli jo huomattavasti pidemmällä, joten pääsin yhdistämään ruutubyysat tennareiden kanssa. Tämä yhdistelmä täytyy ottaa taas keväämmällä käyttöön, tykkään tästä lookista tosi paljon! Muistan muuten miten musta takki oli täynnä karvaa harmaasta pörröhuivistani, jouduin hieman editoimaan pahimpia pois :’D

Anine2

Huhtikuu

Huhtikuussa kevät alkoi jo hiljalleen hiipiä ja sai ottaa käyttöön bleiserit! Tätä Gina Tricotin ja Anine Bingin yhteistyömalliston ruutubleiseriä käytin viime vuonna tosi paljon, jalassa taas jälleen nuo Leviksen luottofarkkuni.

Dress6

Toukokuu

Toukokuu, mekkokeli ja paljaat sääret! Tykkään tästä mustan, deniminsinisen ja punaisen yhdistelmästä kovasti. Mekko on yksi luottomekoistani edelliseltä kesältä, kengät taas ostin pitkän kuolaamisen jälkeen &Other Storiesilta. Nuo oli kyllä hyvä ostos, punaisella sai helposti tuotua väriä yksinkertaisiin asuihin ja malli on tosi mukava jalassa.

Martens7

Kesäkuu

Kesäkuussa taisi olla viime kesän ainoat hieman viileämmät hetket (ainakin jos juhannusta muistellaan), joten mekkoasujen sekaan mahtui myös yksi viileämmän päivän asu. Halusin ottaa tämän mukaan asukoosteeseen siitäkin syystä, että tämä ei ole ihan sitä perinteisintä minua, mutta vitsit että tykkään tästä asusta! Martensit ovat muuten olleet ahkerassa käytössä taas syksystä eteenpäin.

Asu1

Heinäkuu

Heinäkuu on tietysti yhtä kuin festariasu! Tämä look oli ylläni Ruississa ensimmäisenä päivänä, mutta kuvien punainen pilkkumekko oli kyllä yksi kesän käytetyimpiä vaatteitani muutenkin. Ja hei Martensit jalassa tässäkin, muistan tosin saaneeni aivan jäätävät ja kivuliaat rakot bootseista, kun niitä ei oltu ajettu vielä tarpeeksi sisään. Big mistake.

Mokka1

Elokuu

Loppukesäkin helli lämpimillä säillään, joten mekot olivat ahkerassa käytössä. Tämän valkoisen mekon ostin muistaakseni Zaran kesäaleista, ja se näkyi parissakin asussa täällä blogissa. Löysin myös nämä muutaman vuoden takaiset Vagabondin nilkkurit uudelleen ja käytin niitä syksyllä lähes päivittäin, aina kun sää vaan salli laittaa mokkanilkkurit jalkaan.

Leo4

Syyskuu

Syyskuussa toteutin asuhaasteen leohameen kanssa, tätä oli super kiva tehdä ja tekin tunnuitte tykkäävän! Tykkäsin kaikista kolmesta asusta, mutta päädyin kuitenkin valitsemaan tämän rennon nahkarotsiyhdistelmän.

Bakerboy1

Lokakuu

Lokakuussa olen julkaissut blogiin useita mielestäni kivoja asuja, mutta päädyin kuitenkin valkkaamaan tämän, sillä alkusyksyn käytetyin takkini oli varmasti Gina Tricotilta saatu ruututakki. Muistan vieläkin miten PR-toimistolla tätä sovittaessani moni huikkasi, että on muuten ihan sun näköinen takki. Ilmankos asuin tässä takissa koko syksyn! Jalassa taas ne Levikset ja myös &Other Storiesin mokkaiset nilkkurit, joita käytin syksyllä ahkerasti.

Asupanta1

Marraskuu

Loppuvuodesta innostuin monen muun tapaan hiuspannoista. Tässä asussa tykkään hiuspannan tuoman ekstran lisäksi värimaailmasta!

Minttu1

Joulukuu

Tämä asu on taidettu kuvata jo lokakuun puolella, mutta julkaistuksi se tuli vasta joulukuussa. En myöskään valkannut aiemmilta syyskuukausilta yhtään asua tämän kamelitakin kanssa, joten senkin takia halusin tämän vuoden viimeiseksi asuvalinnaksi. Ostin loppukesästä &Other Storiesin villakangastakin ja se oli kyllä yksi vuoden parhaista ostoksista! Takilla on pärjännyt mainiosti pikkupakkasillakin pitkän mallin ja hyvän materiaalin ansiosta, joten kannatti panostaa tähän.

10 thoughts on “Vuoden asut – yksi asu joka kuukaudelta

 1. Toukokuu jäi erityisesti mieleen :) ihanat punaiset yksityiskohdat. Ja marraskuu – tuo panta sopii sinulle niin hyvin! :)

  1. Ihana kuulla, kiitos Saila! Täytyisi ottaa panta taas mukaan johonkin asuun, huomasin tosin loppuvuodesta pantaa käyttäessäni että siinä on korvat koetuksella vähänkään viileämmällä kelillä 😂 Pakkasilla siis suosiolla pipo päähän, hrrh!

 2. Toukokuu ja syyskuu on mun lemppariasut :) Tuosta toukokuun asusta tulikin mieleen, että täytyy keväämmällä alkaa katselemaan punaisia kenkiä itselleni ja juurikin tuollaisella maltillisella korolla :) Kaikista mekkokuvista tuli kyllä ihan hirveä kesäkaipuu, mä olisin aina heti joulun jälkeen valmis siirtymään suoraan kesään, heheh. No, aina voi haaveilla kesästä näin pakkastenkin keskellä :)

  1. Kiva että löytyi lempparit, kiitos Mimmu! Punaiset kengät oli kyllä tosi hyvä ostos. Katselin alkukesästä toisia punaisia mutta piikkikorolla ja onneksi päädyin näihin, kun tällainen korko on ainakin omassa käytössä paljon monikäyttöisempi. En ole mikään korkeilla koroilla sipsuttaja, niin näitä pystyi yhdistämään arkiasuihinkin :) Ja sanos muuta, miten tuo vehreys ja valo ja paljaat sääret voivatkin tuntua niin kaukaisilta! Parempaa kohti onneksi mennään jo, kun ollaan sentään tammikuussa eikä vaikka marraskuussa 🙈 Positive thinking, heheh.

 3. Hamstrasin viime vuonna kovin musta-valko-harmaa painotteiseen vaatekaappiini punaista vaatetusta useamman kappaleen, punainen oli ehdottomasti se viime vuoden väri ja siksi tämä sinunkin heinäkuinen asusi erityisesti nappaa! :) Ihania asuja muutonkin!

  1. Mäkin olin ihan punaisen huumassa viime kesänä! En malta odottaa, että saan tuonkin mekon taas ensi kesänä käyttöön 😍 Ihana kuulla että tykkäsit, kiitos paljon Henna!

 4. No siis… Helmikuu, Toukokuu, Kesäkuu, Syyskuu, Marraskuu ja Joulukuu :D En osaa päättää mikä on kivoin! Ruutukuosi ei edelleenkään iske minuun misssään muodossa, en tiedä mikä siinä on :D

  1. Hahah, vuodet vaihtuu mutta Jessikan ruutukuosi-inho pysyy! 😂 Ei vaan mutta eihän sitä kaikesta tarvitse tykätä, makuja on monia. Mä tykkään ruudusta sitten sunkin edestä ;) Kiva että löytyi muita lemppareita, kiitos ihana!

 5. Kesäkuu on mun lemppari, mut kaikki on kivoja, sulla on kyllä hyvä tyyli! Etenki vähän rouheammat miellyttää(heinä,syys…) =) Voisko saada joskus postausta sporttisemmista vaatteista, sellasta rennompaa asua?

  1. Ihana kuulla, kiitos paljon Mari! Ja hei ehdottomasti, just mietin että olisi hauska toteuttaa untuvatakin kanssa sellainen talvinen asuhaaste, ja yksi asuista voisi olla juuri sporttisempi versio. Koitan päästä toteuttamaan tämän pian! ☺️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *