8 x Viikonloppuna…

…ladattiin akkuja – nukuttiin aamulla pitkään ja otettiin sohvalla päikkäreitä koira kainalossa, teki todella hyvää ottaa ihan vaan iisisti!

…pidettiin kavereiden kanssa pitsaperjantai ja testattiin meidän uutta joululahjaksi saatua pitsakiveä. Kivi vaikutti tosi hyvältä, mitä nyt olisi kannattanut lukea käyttöohjeet ennen ekan pitsan tekoa :D Ensi kerralla ollaan sitten viisaampina, mutta pitsat maistuivat joka tapauksessa!

…ja pyöräytettiin taikinanjämistä ja ylijääneistä täytteistä vielä pieni pitsa sunnuntai-iltanakin, nam.

Talvikuva1

…yritettiin pitää lauantaina leffailtaa. Aloitettiin pitkän Netflixin selailun jälkeen yksi leffa, joka ei sitten millään napannutkaan ja päädyttiin lopettamaan kesken. Edellisenä viikonloppuna taas katsottiin Suite Francaise, jota voin suositella.

…tein pitkästä aikaa kookoskaurapuuroa aamupalaksi. Puuro on toki ihan peruskauraa muuten, mutta erityistä herkkua se on kookosmaitoon tehtynä. Päälle vielä tuoreita marjoja, joita en ole ostanut aikoihin – maistuivat niin hyvältä puuron päällä! Kookospuuron resepti löytyy vanhasta postauksestani täältä.

…käytiin testaamassa meidän naapurustoon Pyynikille avautunut sympaattinen kahvila, Pyynikintorin Liha ja Kahvi (entisen Pyynikintorin Lihan tiloihin kun on avautunut). Veikkaan että minut löytää täältä jatkossa aika usein cappuccinon kanssa, tällaista lähikahvilaa olen tänne kaivannutkin. Täytyy joku kerta ottaa kamera mukaan!

Talvikuva3

…käytiin sunnuntaikävelyllä Pyynikinharjulla. Vitsi miten kaunista siellä oli, vaikka päivä olikin harmaa ja pilvinen. Kyllä tuo lumi ja sen aikaansaama valo tekee vaa niin paljon!

…haaveilin lempeän ja talvisen sään myötä luistelemisesta ja hiihtämisestä. Luistimet tosin ovat tällä hetkellä paikassa X (ehkä ne vielä löytyvät jostain), suksia taas en ole omistanut varmaan kymmeneen vuoteen. Pitäisiköhän lähteä suksikaupoille?

Ihanaa viikon alkua teille!

Photos: Mari / Edit by me

8 thoughts on “8 x Viikonloppuna…

 1. Minäkin haaveilin eilen luistelemisesta! Käytiin urheiluhallilla pelaamassa sulkapalloa ja siinä ulkona kun poikaporukka pelasi pipolätkää, niin alkoi tehdä mieli jäälle itsekin. Vaikka luistimia minulla ei ole ja luistellut olen viimeksi öö… 10 vuotta sitten? Enkä ole todellakaan mikään hyvä luistelija ja itseasiassa pelkäänkin sitä vähän, että mistä mahtoi tulla tuo mieliteko. :D Muutenkin luistelusta tulee mieleen lähinnä ne ala-asteen liikuntatunnit, joilla sitä oli. Varpaat oli jäässä vaikka oli villasukat, varpaita puristi, nauhat menivät joko liian tiukalle tai jäivät löysälle, jäällä pelkäsin koko ajan jääväni jalkoihin tai kaatuvani… :D

  1. Mullakin on kyllä varmaan se 10 vuotta edellisestä luistelukerrasta, tai ei ainakaan kovin paljoa vähempää 🙈 Meillä on luistelukenttiä ihan tässä naapurustossa, niin aina kun näkee ihmisiä siellä luistelemassa iskee kauhea hinku itsellekin päästä. Täytyy kaivaa ne luistimet pian jostain esiin, saa tosin nähdä tuleeko jäällä sitten mieleen juuri nuo ala-astemuistot vai innostuuko sitä 😂

   Kivaa alkanutta viikkoa, Tanja!

 2. Toi hiihtämisestä haaveilu on niin riski! Se on aina liian hyvää ollakseen totta – 300 metriä menee ihan kivasti ja sitten taas muistaa miksei hiihdä ikinä :D Ihania kuvia ja IHANA PIPO!

  1. Hahah, Antonkin sanoi että ei nyt kuule kannata lähteä heti ekana niitä suksia ostamaan vaan ensin lainaat/vuokraat 😂 Se olisi ehkä ihan kannattava ajatus, hehe. Kiitos ihana, pipo on jo muutaman vuoden takaa ja ilahduttaa taas tällaisena väripilkkuna 😍

 3. Haaveilen itsekin luistelusta, kun vielä pakkaset sallii. Taisin viime vuonnakin saada kimmokeen sinulta ja kävin kolme kertaa läheisellä kentällä. Nyt tietenkin luistimet ovat vanhempieni luona ja unohdin ottaa ne Jouluna mukaani, saa nähdä jos viikonloppuna kävisi kotikotona ja ottaisi luistimet mukaan. Ensi vuonna täytyy kyllä ennakoida hieman paremmin. Hiihto kuulostaa aina niin kivalta, mutta sitten kun pääsee ladulle ja eka 10 min. on mennyt, muistaa taas miksi en hiihdosta niin välitä. Joten luistimet minulle, kiitos :D

  1. Yllättävää että olen haaveillut luistelusta jo viime vuonna ja kornia ettei sitä silloinkaan tapahtunut! 😂 Nyt täytyy kuitenkin kaivaa ne luistimet jostain vaatehuoneen tai varaston perältä, olisi niin kiva päästä kokeilemaan luistelua pitkästä aikaa. Onneksi tässä on kuitenkin vielä talvikuukausia jäljellä ja toivottavasti pakkasia siellä etelämmässäkin, niin ehtii vielä hyvin :) Hiihtäminen saattaa kyllä jäädä, katsotaan 🙈

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *