Viime kesän lempimekossa

Tämä punainen printtimekko oli yksi viime kesän käytetyimpiäni – se näkyi ylläni niin festareilla, illanvietoissa kuin kesäpäivinä kaupungillakin. Tänä hellekesänä mekko on saanut vähintäänkin yhtä paljon käyttöä kuin viime vuonna! Se on ollut helppo vetää päälle aina sellaisina päivinä, kun ei jaksa miettiä asuvalintaa sen pidempään, kuten aiemmin viikolla käydessäni lounaalla. Päivä oli vähän viileämpi, joten eikun farkkurotsi niskaan –  punaisen ja denimin yhdistelmä on mielestäni niin raikas. Samaa mekkoa on muuten yhä muutamia kokoja myynnissä &Other Storiesin nettikaupassa, mikäli kiinnostuit.

Tänään starttaa Helsingissä Flow Festival, ja kuten aiemmin elokuun suunnitelmista kertoessani jo mainitsin, on meikäläinenkin suuntaamassa tänään Suvilahteen. Tulee niiin hauskaa! Odotan eniten Alman ja Sigridin keikkoja, kaikkien ystävien näkemistä, hyvää festariruokaa, iloista tunnelmaa ja sunnuntaista kavereiden järkkäämää brunssia. Festariasut ovat vielä vähän hakusessa, mutta eiköhän tässä jotain saada kehiteltyä! Lauantaina juhlitaan välissä häitä, joten aika menevä viikonloppu edessä, huh :D Ihanaa alkavaa viikonloppua teillekin – ehkä törmäillään Flow’ssa!

Mekko2 Mekko1 Mekko3 Mekko4

Denim jacket / H&M
dress / &Other Stories
bag / Gucci
shoes / Flattered (sponsored)

Photos: Mari / Edit by me

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *