Elokuussa…

Siena3

…koittaa kesän viimeiset festarit, kun viikonloppuna juhlitaan Flow Festivaleilla! Odotan Flow’ta jo niiin paljon, tänä vuonna festareille on tulossa vielä enemmän kavereita kuin varmaan koskaan aiemmin, joten ihan super hauska viikonloppu varmasti edessä. Mites te, onko siellä ruudun takana Flow’hun tulijoita?

…on palattava taas kunnolla liikkumisen pariin, tälle olen onneksi saanut jo viime päivinä startin. Koko kesän aikana olen käynyt salilla varmaan kahden käden  sormilla laskettavan määrän jos sitäkään, mutta toisaalta kesällä en jaksa liiemmin stressata urheilusta. Ei se ole niin justiinsa. Ilmojen viiletessä motivaatiota salille tai lenkille kampeamiseen on taas enemmän.

…haluaisin kovasti päästä käymään Porvoossa ja/tai Hangossa. Olen ehtinyt tekemään paljon ihania kesäjuttuja, mutta visiitit näissä kesäkaupungeissa ovat vielä toiveissani.

…täytyy rajoittaa ulkona syömistä niin lounaiden kuin takeawaytilaustenkin suhteen, kesällä se on lähtenyt ihan käsistä. Lompakko ei ole tästä niin mielissään, joten nyt nyörit kireämmälle sen suhteen. Pitää etsiä uusia kivoja reseptejä kotona testattavaksi!

Pool1

Swimsuit – H&M (sponsored), scarf – Zara, sunnies / Ray-Ban

…toteutetaan tyttöjen kanssa perinteinen mökkireissu. Kiva päästä vielä kerran saunomaan, uimaan järveen, grillaamaan ja juomaan viiniä mökin terassille. Toivottavasti kelit suosisivat vielä tuolloin, vaikka ollaan me mökkiviikonloppua vietetty sadesäälläkin, joten ei sen puoleen.

…on tiedossa myös yhdet häät. Häät ovat ehdottomasti suosikkijuhliani, joten ihanaa päästä osaksi tätä rakkauden juhlaa. Sitä odotellessa, kun hääbuumi alkaa omassa kaveriporukassa – yksi hyvä ystäväni menikin tänä kesänä kihloihin <3

…on lisäksi meidän vuosipäivä, kun neljä vuotta tulee täyteen poikaystäväni kanssa. Rakkaudesta puheen ollen siis :) Katsotaan mitä kivaa keksitään vuosipäivälle, se viikonloppu on onneksi elokuussa vielä vapaana.

6 thoughts on “Elokuussa…

  1. Toscanassa lounaalla/illallisella, jos/kun otitte ruuan kanssa esim. viiniä niin miten hoiditte autolla ajamisen takaisin majapaikkaanne?

  2. Oi, miten kivoja suunnitelmia elokuulle :) Flow’hun tuntuu kyllä, että on menossa ihan “kaikki”! Itseltä jää tänäkin vuonna väliin, kun lippujen hinnat tuntuvat aika suolaisilta, varsinkin kun festarin esiintyjät ei ole niin omaan musiikkimakuun. Fiilistelen sitten ilmaiseksi kotisohvalta somen kautta, heh. ;) Täällä odotellaan myös hääbuumia kaveripiirissä! Ensimmäiset ystävien häät on onneksi ensi kesänä <3 Aiemmin on tullut käytyä vain sukulaisten häissä, tosin ihania juhlia nekin. Hauska sattuma, että meillä tulee poikaystävän kanssa myös neljä vuotta yhteiseloa tässä kuussa täyteen. :) Ollaan lähdössä juhlistamaan vuosipäivää ihan ulkomaille asti! Oikeasti kyseessä on vain tavallinen kesälomareissu, mutta sattui nyt juuri mukavasti tuohon vuosipäivälle.

    1. No mutta, eiköhän tosiaan some ehdi viikonlopun aikana täyttyä, niin pääsee sitten fiilistelemään sitä kautta ilmaiseksi ;) Oi ihanaa, että on häät jo ensi kesälle tiedossa! Odotan kyllä jo niin innolla, että buumi alkaisi ja pääsisi juhlimaan ystävien häitä.

      Hauska sattuma tosiaan :) Eikä yhtään hullumpi tapa viettää vuosipäivää! Minne päin olette lähdössä reissuun? ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *