Failed Outfit Photos

Kun esiintyy kuvissa kutakuinkin viikottain, tallentuu muistikortille väisttämättä niitä epäonnistuneitakin otoksia. Ainakin meikäläisestä, en nimittäin ole mikään How I Met Your Mother -sarjan Barney, josta ei saisi yhtäkään huonoa valokuvaa. Päinvastoin, välillä niitä surkeita otoksia on kamerassa vähän turhankin paljon :D Viime aikoina näitä on ollut erityisen runsaasti ja naurattaa, että viisi kuudesta kuvasta on ystäväni Riikan ottamia. Ei sillä, että Riikan kuvaustaidoissa olisi mitään vikaa, mutta jokin taika hänellä on taltioida minusta myös ne kaikkein epäonnistuneimmat otokset, hahah. Ainakin meillä riittää naurettavaa aina yhteisen kuvaussession päätteeksi, sillä lähes poikkeuksetta on aina syntynyt uusi “loisto-otos”.

Koska jaettu ilo on paras ilo, niin tässä päivän piristykseksi teille muutama helmi.

Fail1

Viehkeästi tässä näin syön hattaraa…

Nauroin niin paljon kaikille näille epäonnistuneille kuville, joita tallentui muistikortille Särkänniemessä kuvatessamme. Tämä ei siis suinkaan ollut ainoa, vaan näitä vastaavia oli kamerassa kymmeniä. Tämä on niin Instagram vs. reality tilanteesta, jossa mielikuvissa on kiva hattaransyöntikuva, mutta lopputulos on jotain ihan muuta.

Fail2

“En mä nyt oikein tiedä onko mulla kuvausfiilis.”

Tämä kuvaustilanne oli yksi farssi. En tuntenut oloani yhtään mukavaksi kameran edessä ja  teki mieli heittää hanskat tiskiin, kun valehtelematta lähes JOKAINEN ruutu näytti tältä :D Ihme ja kumma sain lopulta muutaman käyttökelpoisen kuvan riivittyä ja postauksenkin aikaiseksi! Ei uskoisi, kun tätä versiota katsoo…

Fail3

Aivastus, haukotus, vai jotain ihan muuta?

Toinen farssi. Sama epämukava fiilis ja noh, se kieltämättä näkyy kuvasta, haha!

Failed1

Söpö jäätelönsyöntikuva

Tämä menee samaan kategoriaan tuon ensimmäisen kanssa. Kaikenlaiset syöntikuvat pitäisi varmaan jättää vaan suosiolla pois :’D

Fail5

Nokka vähän turhan pystyssä pystyssä.

En todellakaan tiedä, mitä etsin taivaalta tässä kuvassa, mutta kameran linssi ei ainakaan ole siellä suunnassa, joten vähän hakoteillä ollaan!

Fail5

“Mulla on vähän jotenkin kiusallinen olo” 

Näin totesin jossain vaiheessa kuvaussessiota – hei, ei sillä että näkyisi yhtään lopputuloksesta. Nauroin tälle kuvalle vedet silmissä sen muistikortilta bongatessani ja yhä aina uudelleen tämän nähdessäni, siis MITEN voin näyttää tuolta :’D Ilme, kropan asento ja kaikki – tämä on silkkaa timanttia.

Toivottavasti saitte tästä vähintään yhtä hyvät naurut!

14 thoughts on “Failed Outfit Photos

 1. Haha, viimeinen oli kyllä silkkaa timanttia! Saivat muutkin bussimatkalaiset osansa, kun aloin hihitellä kesken työmatkan :’D

  1. Hahah, no eikö! Saan joka kerta naurut kuvaa katsoessani ? Hyvä jos toi vähän huumoria työmatkaan ? Kivaa työpäivää!

 2. Voi kamala kun naurattaa, ihan mahtavia! Lohdullista että myös enemmän poseeraamaan tottuneilta löytyy näitä kuvia koska omasta kamerasta ei muuta löydykään! Pelastit kyllä tämän lomanodottajan iltavuoron, kiitos!!

  1. Hahah, kiitos itsellesi huipusta kommentista! ? Tsemppiä iltavuoroon ja hyvää loman odotusta ☀️

 3. Hahahaha voi ihana olet Jonna :’D toi ensimmäinen ja viimeinen kuva, ihan parasta :D täälläkin riittäisi loputtomasti materiaalia tällaiseen postaukseen, kiitos näistä :D

  1. Eka ja vika on kyllä munkin henkilökohtaiset suosikit, niin hyvät naurut ? Kiitos itsellesi Jessica kommentista! ?

  1. Hih, hyvä jos toi kevennystä aamuun ? Kiitos Pauliina ja kivaa päivää sinne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *