Tuscany Snapshots

Blogiin4

Illallisella Sienassa, päällä Gina Tricotilta saatu mekko. Siena oli isoin kaupunki, jossa reissun aikana kävimme ja vaikka pikkukylissä on ihan oma fiiliksensä, niin tykkäsin kyllä Sienastakin. Todella kaunis kaupunki, eikä turistejakaan ollut ihan niin paljon kuin pelkäsin.

Blogiin1

Rakastan auringonlaskukuvia! Nappasin tämän ohimennen matkalla ravintolaan Monticchiellossa. Pelkäsimme jo olevamme myöhässä pöytävaraukseltamme, mutta en voinut olla räpsimättä nopeasti pari kuvaa näin kauniista auringonlaskumaisemasta.

Blogiin3

Ostin tämän vaaleansinisen mekon &Other Storiesilta juuri ennen reissua, ja tästä tuli ehdoton lempimekkoni lomalla. Materiaali on ihanan kevyttä ja ilmavaa, joten täydellinen valinta Toscanan helteisiin. Sotkin muuten mekon heti ensimmäisellä käyttökerralla jäätelöön, mutta oli pakko siitä huolimatta käyttää tätä loppureissullakin :’D Note to self – pakkaa aina matkalle mukaan palanen sappisaippuaa tällaisia tilanteita varten.

Blogiin5

Se pahamaineinen gelato… Jäätelö oli Italiassa kyllä niin hitsin hyvää, tietenkin! Kuva söpöstä ja hiljaisesta Ascianon kylästä, jossa kävimme lounaalla.

Blogiin2

Komea matkaseuralaiseni <3 Ajattelimme käydä Montepulcianossa lasillisella ennen illallista ja eksyimme Tripadvisorin suosituksesta tällaiseen tosi pieneen paikkaan, jota pyöritti tiskin takana näkyvä vanha herra. Hän valmisteli meille antipastilautasen kaikessa rauhassa aina raaka-aineita yksi kerrallaan esitellen ja pääosin pelkkää italiaa puhuen – niin sympaattinen! Ja oli muuten hyvät antipastit, ah.

Toscana2

Tämäkin kuva Montepulcianosta. Kävimme täällä ensimmäisenä iltanamme ja vielä uudelleen viimeisenä, sillä Montepulciano sijaitsi sopivan ajomatkan päässä kotikylästämme.

Blogiin7

Sypressikujat kuuluvat olennaisesti Toscanan maaseutumaisemiin ja bongailtiin niitä aina autosta koko reissun ajan. Tämän kujan löysimme ajaessamme ohi matkalla Pienzaan päin, kuja vie Agriturismo Palazzo Massainiin. Maisema oli niiin kaunis ilta-auringon värjätessä pellot lämpimän sävyiseksi.

10 thoughts on “Tuscany Snapshots

 1. Beautiful pictures! I’ve never been to Tuscany but it’s on my bucket list. Seems so romantic.. have you seen the movie ”Letters to Juliet?” That’s the picture I get from Tuscany haha.

  Btw, my apologies for the lack of comments lately. I have been reading your blog and followed you on IG though! I’m catching it up again, promise! xxxx

  1. Thank you dear Carian! Oh I haven’t seen it, but as a huge fan of romantic comedies (and Italian landscapes of course) this sounds like a must-see for me! Thanks for the tip, will definitely watch this one ;)

   You are the sweetest – no need for apologies! Happy to hear from you again ? Have a lovely upcoming weekend!

 2. Oi, miten ihania kuvia! Omasta Toscanan-matkastamme on jo 8 vuotta, olimme ihanassa agroturismo-kohteessa Luccan lähellä. Olimme yli 2 viikkoa, ja hurja helleaalto pyyhkäisi yli Italian, lämpöä oli nelisenkymmentä astetta… Mutta kyllä siellä oli kaunista. Sienasta tykkäsin minäkin, samoin Luccasta. Ja Chiantissa oli ihana ajella. Paljon nähtiin!

  1. Kiitos paljon Marjukka! Kuulostaa ihanalta, joskin lämpöasteet tosiaan suhteellisen tukalalta :D Meillä oli pahimmillaan 35 astetta ja se oli kyllä jo tarpeeksi. Lucca jäi meiltä näkemättä, vaikka oli tarkoitus yhdistää se yhteen toiseen päiväreissuun, mutta seuraavaan kertaan sitten. Toscanassa ehtii kyllä viikossakin nähdä tosi kivasti eri paikkoja, kunhan vaan on auto alla :)

  1. Kiitos Katju :) Musta on kyllä kuoriutunut ihan mekkotyttö muutamien viime vuosien aikana!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *