Sairastuvalla taas

Voi kökkö mä sanon! Juuri maanantain postauksessani kun mainitsin energiatasojen olevan taas kohdallaan ja edellisen viikon sairastelujen olevan takana päin, niin enköhän samana iltana tuntenut yhtäkkiä kurkun kipeytyvän. Inkiväärihunajateen suurkuluttamisesta ja urheilujen skippaamisesta huolimatta olinkin seuraavana aamuna jo kunnon räkätaudin kourissa. Ei ole todellista! Niin tyypillistä ja muistaakseni tämä sama kaava on käynyt ennenkin – ei siis näköjään pitäisi ikinä ääneen povata edessä olevaa tehokasta viikkoa.

Vähän on turhauttanut viettää taas päiviä sohvan nurkassa tai sängyn pohjalla, mutta toivon että tämä(kin) tauti menisi ohi yhtä nopeasti kuin se tulikin. Tänään on onneksi jo pikkuisen parempi olo, joskin nenäliinapaketti kourassa ollaan yhä. Yritän vielä malttaa levätä tänään kunnolla (vaikka ikkunan takana paistava aurinko houkuttelisikin ulkoilemaan), sillä huomiselle olisi tiedossa pitkä Helsinki-päivä. Kaapissa on onneksi kasa appelsiineja ja vihersmoothieainekset, joten kaikki keinot ja vitamiinitankkaukset käyttöön! Toivottavasti te siellä ruudun takana olette välttyneet flunssapöpöiltä ja pysyneet terveinä :)

Aamu1

Bongaa kuvasta venyttelevä karvapallo.

Aamu2

Katsoin muuten eilen loppuun Orange Is the New Blackin uusimman kauden, joten jos teillä on heittää sarjavinkkejä, niin tämä sohvalle pian parkkeeraava flunssatoipilas ottaisi niitä mieluusti vastaan!

19 thoughts on “Sairastuvalla taas

 1. Pikista paranemista! Itsellä on myös tällä hetkellä hieman lenssuinen ja hutera olo, ja täällä on myös otettu kaikki keinot käyttöön tervehtyäkseni. Perjantain Cheekin keikkaa en mistään hinnasta jätä välistä!! :D

  1. Voi samoin sinne! Cheekin voimalla parannut varmasti perjantaihin mennessä!! :D

 2. Pikaista paranemista <3 miten noi flunssat usein noudattaakin aina samaa kaavaa, mä oon lähes poikkeuksetta aina heinäkuun lopussa ja jouluaattona kipeenä :D Sarjasuosituksena pakko sanoa Rahapaja! Jos et oo vielä ehtinyt katsomaan? :)

  1. Kiitos Mimmu! ? Voi vitsi, inhottavaa. Tää on varmaan ainakin perinteinen aika sairastua, kun pöpöt lähtee jylläämään koulujen ja päiväkotien alettua :D Mutta onpahan nyt sairastettu, toivotaan ettei flunssaa pukkaisi enää myöhemmin syksyllä.

   Hei kiitos vinkistä – olen joskus kuullut kehuja tosta, mutta en tietenkään muistanut nyt sarjan olemassaoloa. Laitetaan siis viimein pyörimään ;)

 3. White collar Netflixistä, huippu! Oon ihan koukussa :D

  Pikaista paranemista! :)

  1. Hei kiitos Johanna vinkistä! Muistan jonkun joskus sanoneen, että tuo on erityisen toimiva Suits-faneille :D

 4. Sinkkisuihke on ihan käsittämätön flunssan torjunnassa, sillä olen saanut jo useamman yrittelevän flunssan pois. Ja nyt puhun jo siitä vaiheesta, kun nenä vuotaa, kurkussa on kaktus ja pientä lämpöäkin on jo päällä. Tehokuuri tuota ihmesuihketta on auttanut jo lukuisia kertoja. Lisäksi vielä vahvaa d-vitamiinia, niin kunnon taistelu on valmis,

  Yle Areenasta pari suositusta: The Same Sky (nimestään huolimatta saksalainen) selä ruotsalainen Ennen kuolemaa.

  1. Hitsi meillä just joskus viime flunssapöpön iskiessä oli tuota sinkkisuihketta, mutta nyt en löytänyt sitä kaapeista. Täytyy ehdottomasti ostaa varalle ensi kertaa varten! Ja hei kiitos sarjavinkeistä, tuon Ennen kuolemaa -sarjan bongasin juuri jostain muualtakin ja kuulostaa kyllä just sellaiselta, mikä olisi omaan makuun :)

 5. Pikaista paranemista sairastuvalle! :)

  Yle Areenasta sellainen kuin Ennen kuolemaa, super koukuttava!!! Pari päivää ja kaikki kymmenen jaksoa oli katsottu. :D
  Eilen korkattiin Queen of South Netflixistä, vaikutti ihan lupaavalta!

  1. Kiitos Ava! Tänään on ollut onneksi jo parempi ja on päässyt liikenteeseenkin :)

   Hei tuota vinkattiinkin myös ylempänä, kuulostaa super hyvältä! Mahtavaa, nyt on muutamakin sarja tuleville syysilloille katsottavaksi ?

 6. Pikaisia paranemisia sinne:) Huomasin teidän ihanan ruokapöydän – onko se pöytälevy ja jalat vai kokonainen pöytä? mistä olette hankkineet?

  1. Kiva kuulla suosituksia tosta, täytyy nyt vihdoin kaikkien kehujen jälkeen laittaa sarja pyörimään! Kiitos vinkeistä Johanna :)

 7. Toivottavasti olo on tänään jo parempi :)

  Mulla on muutama hyvä sarja suositeltavana, Netflixistä Dynastya, Affair, Client list, Blacklist, Valehtelevat Viettelijät ja HBO:sta Power. Ihan super mielenkiintosii ja koukuttavii kaikki!

  1. Jee kiitos paljon ihana! Affair ja Valehtelevat Viettelijät onkin jo katsottu, mutta muut ovat vielä uusia. Tästä onkin saanut monta hyvää sarjavinkkiä syksylle, ei lopu ihan heti kesken :)

   Kivaa viikonloppua sinne!

 8. Moikka! Ohi aiheen, mutta tulin vinkkaamaan, jos sinua sattuisi kiinnostamaan. Mulla on samoja wieniläistuoleja kotona ja olen kokenut oikein hyväksi pitää niiden päällä Askon lampaantaljan tyliisiä pyöreitä Tove-istuintyynyjä. Ovat mustia ja sopivan huomaamattomia tuolien päällä, mutta lisää istuinmukavuutta. Tämä vain vinkiksi, jos kiinnostaa. Mukavaa syksyn alkua! :)

  1. Moikka! Oi vitsi, tuollaiset olisikin hyvät – mullakin kun on oma työpisteeni juuri tässä keittiön pöydän äärellä, niin en panisi ekstramukavuutta pahitteeksi. Harmi että on poistuva tuote eikä noita ollut verkkokaupan puolella, eikä lähistöllä Askossa ? Kiitos kuitenkin vinkistä, tällaisia luulisi löytyvän ehkä muualtakin, niin täytyy pitää silmät auki :) Kuin myös ihanaa syksyn alkua!

 9. Oon hirveänsarjahirmu ja ajattelin laittaa sulle vähän listaa mun lempparisarjoista. Paljon erilaisia ja erityyppisiä sarjoja tässä ja monia varmaan ootkin jo katsonut, mutta laitan tähän silti.. ?
  – Gossip girl
  – Täydelliset naiset
  – Devious Maids
  – Gilmoren tytöt
  – White Collar
  – Suits
  – Greyn anatomia
  – The Resident
  – Famous in love
  – Pako
  – Frendit
  – How I met your mother
  – Serranon perhe
  – Glee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *