Lähmäisen päivän asu

Tiedättekö, kun joskus on vaan sellaisia päiviä, kun oma peilikuva ei mitenkään miellytä. On lähmäinen olo hiuksia ja meikkiä myöten ja tekisi mieli palata kotiin vaihtamaan vaatteet. Mulla oli tänään todellakin sellainen fiilis, kun lähdin aikaisin aamulla junalla Helsinkiin paria työjuttua varten. Liekö sitten syynä jatkuvasta niistämisestä punoittava nassu, kuivashampoolla epätoivoisesti freesatut hiukset vai flunssasta väsyneet silmät, kun oli koko päivän niin epämukava olla. Odottaa vaan hetkeä, kun pääsee kotiin vaihtamaan lökövaatteet ylle, heittämään tukan nutturalle ja pesemään meikit pois! Sanomattakin selvää, että nämä on naurettavan pieniä asioita, mutta ehkä pointtinani oli se, miten paljon itsevarma olo tekee omalle fiilikselle. Kukaan muu tuskin huomaa päätä myöten valuvaa tukkaasi tai kuivuudesta punaista nenääsi, mutta tärkeintä onkin se, että itsellä on hyvä olla. Itsevarmuus on kaunista ja sillä, miten itsensä kantaa on suuri merkitys.

Oli tässä päivässä nuhjuisesta olosta huolimatta hurjasti hyvääkin! Oli kivaa viettää pitkästä aikaa työpäivää Helsingissä yhdessä Marin kanssa (joka muuten jakoi kanssani saman olotilan, haha!) ja treffata niin vanhoja tuttuja kuin uusiakin kasvoja. Iltapäiväinen Lancômen tilaisuus oli upea jokaista pienintäkin yksityiskohtaa myöten – näissäkin kuvissa taustalla oleva Kulosaaren kartano oli laitettu niin kauniiksi kukkaseinustoineen päivineen. Kiitos vielä Lancôme piristävästä iltapäivästä!

Nyt istun junassa matkalla takaisin Tampereelle, joten ei enää kauaa, kun pääsen vaihtamaan tämän tähän hetkeen aivan liian tätimäiseltä ja jäykältä tuntuvan bleiserin siihen kaipaamaani rentoon kotiasuun :’D Tässä siis tämän lähmäisen päivän asu, huomenna sitten paremmalla fiiliksellä!

Jakku2 Jakku3 Jakku1 Jakku4

Blazer / Gina Tricot (sponsored)
shirt / Andiata (sponsored)
bag / Givenchy
jeans / Esprit (sponsored)
shoes / Flattered (sponsored)

8 thoughts on “Lähmäisen päivän asu

 1. Lähmäinen olo täälläkin tänään, olikohan jotain ilmassa. Pahinta vielä se että kävin suihkussa pesemässä tukan ja vaihtamassa vaatteet ennen kuin nyt suuntaan työpaikan illalliselle ja olo edelleen lähmäinen O.o olisi tehnyt mieli jäädä vaan jumittamaan sohvalle… toivottavasti huomenna paremmalla fiiliksellä!

  1. Äh, niin ärsyttävää! Toivottavasti siellä fiilis paranee illallisen myötä :) Mukavaa iltaa!

 2. Hei nyt on ihan off topic, mutta kiinnostaisi kovasti kuulla miten teillä meni Italiassa autonvuokraus! Ollaan myös lähdössä Italiaan syyskuussa ja auto olisi tarkoitus vuokrata, mutta yrityksiä, hintoja ja vakuutuksia vertaillessa meinaa mennä pää sekaisin? Minkä yrityksen kautta vuokrasitte auton ja mitä vakuutuksia teillä oli? Menikö kaikki ihan kommelluksitta loppuun asti? Ylipäätään kaikki mahdolliset vinkit olisivat tervetulleita, kiitos jos viitsit vastata?
  Ja hei ihanan freesin näköinen olet lähmäisyydestä huolimatta! Se lähmäisyys taitaa tosiaan olla aina eniten oman pään sisällä?

  1. Moikka Suvi! Me vuokrattiin Hertzin kautta, jota voin omasta puolestani suositella. Erityisesti siitä syystä, että he suostuivat vaihtamaan automme pienempään, vaikka olimme vuokranneet alunperin hieman isomman. Auton luonnossa nähdessämme totesimme kuitenkin, että tuli tehtyä pieni arviointivirhe ja olisimme sen kanssa pulassa Italian pikkukujilla :’D Heillä ei tietenkään olisi ollut mitään velvollisuutta toteuttaa nöyrästi pyytämäämme vaihtoa (etenkin kun pisteellä oli ruuhkaa ja muitakin palveltavia riitti), joten pisteet hyvästä palvelusta! Varmasti vuokrataan jatkossakin nimenomaan Hertziltä :) Vuokraukseen liittyvät vakuutukset meillä tuli oman vakuutuksen puolesta, joten en valitettavasti osaa niiden suhteen neuvoa.

   Toivottavasti tästä on yhtään apua, ihanaa Italian reissua etukäteen! Pääisispä piiloutumaan matkalaukkuun ja takaisin niihin maisemiin ? Hih ja kiitos, tänään onneksi vähän vähemmän lähmäinen päivä! ?

  1. Kiitos, nää on kyllä super mukavat jalassa! Malli on Espritin New Boyfriend :)

 3. Tiedän tunteen! Joskus vaan inhottaa olla saati katsoa peilistä, kun hiukset valuvat lättänänä päätä myöten ja kun ajattelee laittavansa hiukset sitten ponnarille, niin eikös sekin tunnu olevan normaalia ohuempi hiirenhäntä. Silmät näyttää ja tuntuu väsyneeltä, iho kuivalta ja kutisee, eikä mitkään vaatteetkaan istu, ei edes suosikkivaatteet. Sitten toisena päivänä olo tuntuu hyvältä, hiukset on kivat, iho pehmeä ja vaatteet tuntuu mukavilta. Että on tää kyllä… :D

  1. No juuri tämä! Kai tällaiset päivät on vaan vakio, sitten tulee taas parempia ? Ihanaa viikonloppua, Tanja!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *