Hola Madrid

Hola! Madridista on palattu taas takaisin Suomeen, meillä oli ihana viikonloppureissu Espanjassa kahden ystäväni kanssa. Harmi että aikaa oli loppupeleissä hieman liian vähän, kun meille jäi kaupungin tutkimiseen vain kaksi kokonaista päivää. Onneksi otimme kuitenkin kaiken irti päivistä ja ehdimme nähdä Madridia yllättävän laajalti. Kaupunki oli todella kaunis, ruoka joka paikassa tolkuttoman hyvää, palvelu lähes kaikkialla hirmu ystävällistä ja turistikohteetkin olivat ihanan rauhallisia. Kaiken kaikkiaan Madridista jäi todella kiva fiilis, tykkäsin ehdottomasti enemmän kuin esimerkiksi Barcelonasta. Paljon aurinkoisia reissutunnelmia taas luvassa, kuin myös vlogi tulossa!

Aloitetaan kuitenkin ensimmäisen päivän asulla, jonka yksityiskohdista sain tosi paljon tiedusteluja Instagramissa. Erityisen paljon huomiota herätti tuo suloinen pyöreä korilaukku – olin itsekin etsinyt tämän tyylistä jo Marokossa, mutta kuitenkin tuloksetta. Sain lopulta sattuman kautta juuri etsimäni kaltaisen laukun Zalandolta, tämä on Topshopin, mutta valitettavasti loppuunmyyty. Vinkkasin kuitenkin kaikille kyselijöille, että samanlaista on ollut esimerkiksi Mangolla mallistossa ja myös suomalainen HelmiOnHelmi -putiikki tuo pyöreitä korilaukkuja maahan. Näistä vinkeistä kiitos vielä Instagram-seuraajilleni, kun kyselin itse aiemmin neuvoa laukun etsintään :) Tästä tulee kyllä epäilemättä suosikkikesäveskani!

Asu2 Asu1 Madrid2 Asu3

Täydensin wannabe espanjatar -lookini vielä sitomalla silkkihuivin hiuksiin pannaksi. Kasvoilla roikkuvat hiukset alkoivat ärsyttää päivän mittaan, joten onneksi olin pakannut tämän pienen huivin mukaan laukkuun. Kirjoittelinkin vähän aikaa sitten hiusasusteista, joten tässä vielä inspistä käyttöön :)

Asu4

Dress / Zara
scarf / Ellos (sponsored, find here*)
bag / Topshop @Zalando (sponsored)
shoes / Flattered (sponsored)

Hola!  I’m back from Madrid again. We had such a nice trip with the girls, could have had more time though but we made the most of the two days that we could spend there. I really fell in love with the city, the friendly people, the amazing food and all the beautiful streets. I’m not the biggest fan of Barcelona but Madrid instead was my type of city – I also liked how it’s not so crowded with tourists as Barcelona. Have you visited Madrid?  Here’s the first look I wore on my trip – trying to look like a Spanish chica with my red dress and polka dot head scarf, haha!
Photos: Essi / Edit by me

12 thoughts on “Hola Madrid

 1. Ihanat kuvat!?ja asu sopii täydellisesti espanjan kaduille.
  Matkakuume täällä sen kun kasvaa. Olen koko kesän töissä, mutta jos loppukesästä pääsisi jonnekin pyörähtämää✌️kateellisena siis ihailen muiden matkuvia?

  1. Kiitos paljon ihana Johanna! Etsittiin hetki sopivaa kuvausmiljöötä, mutta tämä oli lopulta täydellinen punaisine vespoineen kaikkineen ? Toivottavasti jokin reissu onnistuu, tällainen lyhyt viikonloppupyrähdyskin antoi kyllä niin paljon virtaa! Toisaalta jos Suomessa jatkuisi nämä hellekelit, niin mielellään matkustelee kyllä ihan täällä kotimaassakin ☺️

 2. Ihana asu! Tosi moni on sanonut tykkäävänsä Madridista enemmän kuin Barcelonasta. Mä rakastuin Barcelonaan niin paljon että pitää uteliaisuuden takia käydä Madridissa ja tarkistaa onko se munkin mielestä kivempaa aluetta. :-)

  Aurinkoista alkanutta viikkoa sinne!

  http://www.tyhjaajatus.com

  1. Kiitos paljon Saranda! :) En tiedä mikä Barcelonassa on, mutta jotenkin se ei vaan ole iskenyt samalla tavalla. Madridissa tykkäsin myös siitä, että kaupungissa on ihmeen vähän turisteja ja nekin turistikohteet/nähtävyydet joissa käytiin olivat tosi rauhallisia! Mutta varmasti jos tykkäät Barcasta, niin tykkäät kyllä Madridistakin ?

   Aurinoista viikon alkua sullekin! ?

  1. Minustakin tuo on niin söötti! Tsekkaa hei nuo mistä postauksessa vinkkasin, josko löytyisi sullekin korilaukku. Jännä kyllä miten Barcelona ei vaan jotenkin ole iskenyt – Madridissa taas tykkäsin heti kaupungin fiiliksestä. Sekin kyllä varmasti tekee, että Madrid on paljon rauhallisempi kohde turistien osalta :)

 3. I’m glad to read you’ve had a nice trip with the girls. :) I’ve lived in Madrid myself during my Erasmus exchange. It’s indeed a great city! It’s less touristic, but still pretty vidid. I think many people are – unfortunately – not aware of what the city has to offer. Such a pity, don’t you think?!

  Your dress definitely fits the Spanish vibe by the way! It kind of reminds me of the female salsa dancer emoji hahah!

  xx Carian

  1. Oh that’s so fun to hear! I agree – there aren’t that many tourists as in Barcelona but it’s still vivid, that’s why I liked the city so much. I’m so happy I finally got to see Madrid ?

   Hahah yes, trying to look like the salsa emoji! ?

 4. Korilaukut on ihastuttavia! :) Urban Outfittersillä on yksi hyvin samantyylinen laukku. Topshop Europe -sivulla on myös yksi versio, mutta ei kyllä tämä sama. Myös Etsystä saattaisi saada tilaamalla, mutta tullimaksuista ei sitten aina tiedä..

  1. No ne ovat, tänä kesänä jotenkin ihan erityisen ihastuttavia! Hei kiitos, unohdin taas mainita Etsyn, vaikka siitäkin minulle vinkattiin Instagramissa :) Sieltähän löytää aina mitä vaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *